Французькі тости з полуницею: романтичний сніданок для найближчих
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ці тости стануть ідеальним варіантом сніданку (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/c3/a3f77d7c-6860d6dcd8c13d6d09ff7ffd8430cc32.jpg?v=9306_1)
Приготування цих тостів не займе у вас багато часу та сил.
Французькі тости – це не просто сніданок, це справжня класика, яка підкорює своїм простим, але вишуканим смаком. Шматочки хліба, вмочені в яєчно-молочну суміш, обсмажені до золотистої скоринки і доповнені свіжими ягодами – що може бути краще?
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати французькі тости з полуницею – легкий та ароматний десерт, який стане чудовим початком дня або приємним доповненням до будь-якого застілля.
Інгредієнти:
- 4 скибки хліба для тостів
- 2 яйця
- 100 мл молока
- 1 ст. л. цукру
- 1/2 ч. л. ваніліну
- 2 ст. л. вершкового масла
- 250 г полуниці
- Цукрова пудра за смаком
Приготування:
- У мисці збийте яйця з молоком, цукром та ваніліном.
- Хліб для тостів наріжте скибками.
- Умочіть кожну скибку хліба в яєчно-молочну суміш, даючи їй трохи просочитися.
- Розігрійте вершкове масло на сковороді.
- Обсмажте хліб з обох боків до золотистої скоринки.
- Готові тости викладіть на тарілку.
- Полуницю помийте, видаліть плодоніжки і наріжте скибочками.
- Викладіть полуницю на тости.
- За бажанням посипте тости цукровою пудрою.
А якщо ви любите авокадо, рекомендуємо приготувати тост з авокадо та яйцем всього за 10 хвилин за рецептом "Телеграфа". Також, пропонуємо рецепт салату "Спокуса".