Рецепт олів‘є з тигровими креветками: вишукана та легка страва для гурманів

Читать на русском
Автор
Цей салат підкорить найвибігливішого гурмана (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей салат підкорить найвибігливішого гурмана (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Якщо ви хочете вразити своїх гостей — спробуйте приготувати цей салат.

Вже втомилися від класичного олів'є? Прагнете чогось нового, вишуканого та неймовірно смачного? Тоді вам неодмінно сподобається олів'є з тигровими креветками, яка стане справжньою окрасою вашого святкового столу!

Ця страва поєднує в собі ніжність класичного салату з вишуканим смаком тигрових креветок, створюючи справжню кулінарну симфонію. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом цього салату, який здивує вас своєю простотою приготування та неперевершеним смаком.

Інгредієнти:

  • 300 г тигрових креветок
  • 4 картоплини
  • 2 моркви
  • 3 яйця
  • 1 банка (330 г) зеленого горошку
  • 1 свіжий огірок
  • 1 цибулина (за бажанням)
  • 100 г майонезу
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень для прикраси (за бажанням)

Приготування:

  1. Відварюємо інгредієнти: Креветки очистіть, залийте підсоленою водою та відваріть протягом 3 хвилин. Картоплю та моркву відваріть до готовності. Яйця відваріть круто.
  2. Готуємо креветки: Очищені креветки обсмажте на оливковій олії протягом 1-2 хвилин з кожного боку.
  3. Нарізаємо інгредієнти: Картоплю, моркву, огірок, яйця та цибулю (за бажанням) наріжте кубиками.
  4. З'єднуємо інгредієнти: У мисці з'єднайте всі нарізані інгредієнти, додайте зелений горошок, відварені та обсмажені креветки.
  5. Заправляємо салат: Додайте майонез, сіль та перець за смаком. Ретельно перемішайте.
  6. Подаємо салат: Перекладіть салат у гарну салатницю, за бажанням прикрасьте зеленню.

Найкраще такий салат смакує із соковитими котлетками. Також, пропонуємо рецепт вітамінного салату.