Вийде смачно та оригінально: що додати до брускет з тунцем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Поживний та смачний сніданок
Рецепти намазок з тунцем виручають, коли потрібно швиденько зробити закуску до столу. Також, додавання тунця, наприклад до омлету чи салатів — чудовий варіант поживного сніданку чи перекусу.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачних брускет з тунцем, які готуються так само швидко і їх не соромно подати навіть на святковий стіл. Окрім цього, страва виходить дуже смачною, інформують на Instagram-сторінці "tanya.perchik".
Як приготувати брускети з тунцем
Інгредієнти:
- тунець;
- яйця;
- маринований огірок;
- французька гірчиця;
- йогурт;
- сіль;
- хліб;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати на невеликі кубики.
- У глибокій мисці з’єднати тунець з цибулею та добре перемішати.
- Додаємо дрібно нарізані кріп та маринований огірок, перемішати.
- Відварені яйця подрібнити, додати до інших інгредієнтів.
- Йогурт змішати з французькою гірчицею, заправити нарізані продукти, перемішати.
- Хліб підсмажити на сухій сковороді або підсушити у духовці.
- Викласти начинку на хліб, формуючи брускети.
- Прикрасити кружечком маринованого огірка та подати до столу.
А якщо ви любите тунець, пропонуємо приготувати салат з цією рибою. Така страва може стати корисним перекусом або повноцінною збалансованою вечерею.