Вийде смачно та оригінально: що додати до брускет з тунцем

Читать на русском
Автор
Смачна брускета з мінімуму інгредієнтів Новина оновлена 23 квітня 2024, 15:52
Смачна брускета з мінімуму інгредієнтів. Фото shuba.life

Поживний та смачний сніданок

Рецепти намазок з тунцем виручають, коли потрібно швиденько зробити закуску до столу. Також, додавання тунця, наприклад до омлету чи салатів — чудовий варіант поживного сніданку чи перекусу.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачних брускет з тунцем, які готуються так само швидко і їх не соромно подати навіть на святковий стіл. Окрім цього, страва виходить дуже смачною, інформують на Instagram-сторінці "tanya.perchik".

Як приготувати брускети з тунцем

Інгредієнти:

  • тунець;
  • яйця;
  • маринований огірок;
  • французька гірчиця;
  • йогурт;
  • сіль;
  • хліб;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати на невеликі кубики.
  2. У глибокій мисці з’єднати тунець з цибулею та добре перемішати.
  3. Додаємо дрібно нарізані кріп та маринований огірок, перемішати.
  4. Відварені яйця подрібнити, додати до інших інгредієнтів.
  5. Йогурт змішати з французькою гірчицею, заправити нарізані продукти, перемішати.
  6. Хліб підсмажити на сухій сковороді або підсушити у духовці.
  7. Викласти начинку на хліб, формуючи брускети.
  8. Прикрасити кружечком маринованого огірка та подати до столу.

А якщо ви любите тунець, пропонуємо приготувати салат з цією рибою. Така страва може стати корисним перекусом або повноцінною збалансованою вечерею.