Сподобається навіть тим, хто ненавидить субпродукти: як приготувати печінковий торт

Читать на русском
Автор
Гості оцінять незвичайну страву
Гості оцінять незвичайну страву. Фото youtube.com

Смак страви вас вразить

Далеко не всі люблять субпродукти через специфічний смак. Однак, якщо знати деякі хитрощі приготування, можна отримати смачну та поживну страву, як от, наприклад, печінковий паштет під ягідним желе.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом іще однієї страви з субпродуктів — печінкового торта. Ця закуска точно сподобається близьким, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".

Як приготувати печінковий торт

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 400 г;
  • молоко – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 3 ст. л.;
  • сіль – щіпка;
  • олія – 1 ст. л.;

Інгредієнти для начинки:

  • печериці – 200 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • майонез – 200 г.;
  • сіль, перець;
  • вершкове масло;

Спосіб приготування:

  1. Печінку помити, прибрати все зайве, довільно нарізати.
  2. В мисці зʼєднати печінку, молоко, яйця, збити блендером до однорідності.
  3. Додати борошно, сіль, перемішати.
  4. Додати ложку олії та ще раз перемішати.
  5. Посмажити млинці на сухій сковороді з обох боків до румʼяності.
  6. Паралельно помити та почистити цибулю, моркву, печериці.
  7. Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на сковороді.
  8. Моркву натерти на великій тертці, додати до цибулі, обсмажити.
  9. Додати нарізані кубиками гриби, обсмажити, готувати до м'якості.
  10. Перекласти овочі з грибами в тарілку, змішати з натертим плавленим сиром, заправити майонезом.
  11. Кожен млинець змастити начинкою та накрити наступним.
  12. Останній млинець змастити лише майонезом та прикрасити за смаком.
  13. Торт поставити на кілька годин або на ніч у холодильник, щоб він просочився.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.