Достатньо змішати всього два продукти: цей засіб точно позбавить цвілі

Читать на русском
Автор
Недорогий засіб від чорних плям на стінах
Недорогий засіб від чорних плям на стінах. Фото Pexels

Цвілі можна позбутися дуже швидко

Іноді на стінах будинку можна побачити чорні або зелені плями. Це пліснява, яка найчастіше з’являється через неправильну вентиляцію та підвищену вологість у приміщенні. Ці плями не тільки мають неприємний вигляд та запах, але, що найстрашніше – небезпечні для здоров’я. Тому при появі грибка на стінах необхідно якнайшвидше його позбутися.

Домашні засоби можуть бути надзвичайно ефективними для видалення грибка чи плісняви в домашніх умовах. Вони прості у приготуванні та використанні, безпечні для здоров’я та, а головне — дешеві. Один з них можна приготувати лише з двох інгредієнтів.

Як швидко та ефективно позбутися цвілі

Для приготування розчину від грибка на стінах знадобиться 3% розчин перекису водню і вода. Змішайте інгредієнти у рівних обсягах. Потім розпорошіть отриману суміш на забруднені місця на стінах, потріть ганчіркою і залиште на 2 години. Після цього ще раз промийте очищену ділянку і висушіть її.

Ще один домашній засіб від грибка на стіні – олія чайного дерева. Просто змішайте пів склянки перекису водню з 20 краплями олії чайного дерева та нанесіть цю фунгіцидну рідину на місця зростання плісняви на стіні. Через 20 хвилин потріть губкою або щіткою та висушіть. Грибок на стіні зникне.

Важливо при видаленні плісняви завжди працювати в рукавичках та масці, а також за можливості використовувати одноразові інструменти.

З підвищеною вологістю у приміщенні можна боротися за допомогою гарної вентиляції. Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно провітрювати будинок навесні.