Смачно, як в ресторані: як приготувати закуску з буряка за копійки

Читать на русском
Автор
Ресторанна закуска за копійки
Ресторанна закуска за копійки. Фото food.obozrevatel.com

Смачна та ефектна страва

Буряк є основним інгредієнтом у борщі. Також із нього готують популярний часниковий салат з майонезом та часником, і, звичайно ж "Шубу".

Сьогодні ми хочемо запропонувати ще один варіант смачної страви — закуски з буряка, сиру та горішків. Вона неодмінно вразить близьких не лише смаком, але й ефектною подачею, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".

Як приготувати "кишеньки" з буряка

Інгредієнти:

  • відварений буряк;
  • сир (за типом фети);
  • плавлений вершковий сир;
  • чорнослив;
  • спеції, за бажанням та смаком;
  • горіхи;

Спосіб приготування:

  1. Фету розім'яти виделкою.
  2. Плавлений сир натерти на дрібній тертці.
  3. Чорнослив залити окропом на пару хвилин, дістати, промити холодною водою, нарізати на шматочки.
  4. Змішати всі інгредієнти, за необхідності посолити, поперчити.
  5. Буряк відварити, нарізати так, щоб вийшла "кишенька".
  6. Кожну щедро наповнити начинкою та обваляти у подрібнених горішках.
  7. На тарілку викласти руколу, на неї буряк.
  8. За бажанням полити бальзамічним соусом або присипати міксом насіння.

А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.