Смачно, як в ресторані: як приготувати закуску з буряка за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачна та ефектна страва
Буряк є основним інгредієнтом у борщі. Також із нього готують популярний часниковий салат з майонезом та часником, і, звичайно ж "Шубу".
Сьогодні ми хочемо запропонувати ще один варіант смачної страви — закуски з буряка, сиру та горішків. Вона неодмінно вразить близьких не лише смаком, але й ефектною подачею, інформують на Instagram-сторінці "zefirka_recipes".
Як приготувати "кишеньки" з буряка
Інгредієнти:
- відварений буряк;
- сир (за типом фети);
- плавлений вершковий сир;
- чорнослив;
- спеції, за бажанням та смаком;
- горіхи;
Спосіб приготування:
- Фету розім'яти виделкою.
- Плавлений сир натерти на дрібній тертці.
- Чорнослив залити окропом на пару хвилин, дістати, промити холодною водою, нарізати на шматочки.
- Змішати всі інгредієнти, за необхідності посолити, поперчити.
- Буряк відварити, нарізати так, щоб вийшла "кишенька".
- Кожну щедро наповнити начинкою та обваляти у подрібнених горішках.
- На тарілку викласти руколу, на неї буряк.
- За бажанням полити бальзамічним соусом або присипати міксом насіння.
А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.