Відкрийте холодильник — і знайдете всі інгредієнти: такий пісний брауні ви приготуєте за пару помахів руки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Десерт, який точно захочеться повторити
Порадуємо любителів ароматного брауні. Виявляється, цією випічкою можна спокійно ласувати в пост.
Як це можливо? Просто приготувати пісний варіант цього пирога. Бюджетний брауні готується з мінімальної кількості інгредієнтів, проте виходить також смачно, дешевше та швидше. Його можна взяти з собою до школи або на роботу, в укриття та пригостити сім’ю чи гостей. Це відмінний варіант перекушування та ситного сніданку. Спробуйте і вам сподобається. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати пісний брауні
Інгредієнти на 6 порцій:
- борошно пшеничне — 1 ст.;
- манна крупа — 1 ст.;
- цукор — 1 ст.;
- какао — 2 ст. л.;
- сода харчова — 1 ч. л.;
- оцет 9% — 1 ч. л.;
- тепла вода — 1 ст.;
- олія соняшникова — 1/3 ст.
Спосіб приготування:
- У мисці перемішуємо сухі інгредієнти. В отриману масу додаємо олію, воду та погашену оцтом соду. За бажанням та смаком додаємо в тісто вишню. Залишаємо все на 10 хвилин.
- Тим часом застилаємо форму пергаментним папером або змащуємо рослинною олією. Виливаємо тісто і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Даємо пирогу трохи охолонути та прикрашаємо горіхами. Подавати можна пиріг зі згущеним молоком.