Відкрийте холодильник — і знайдете всі інгредієнти: такий пісний брауні ви приготуєте за пару помахів руки

Читать на русском
Автор
Такою випічкою можна легко ласувати в пост
Такою випічкою можна легко ласувати в пост. Фото shuba.life

Десерт, який точно захочеться повторити

Порадуємо любителів ароматного брауні. Виявляється, цією випічкою можна спокійно ласувати в пост.

Як це можливо? Просто приготувати пісний варіант цього пирога. Бюджетний брауні готується з мінімальної кількості інгредієнтів, проте виходить також смачно, дешевше та швидше. Його можна взяти з собою до школи або на роботу, в укриття та пригостити сім’ю чи гостей. Це відмінний варіант перекушування та ситного сніданку. Спробуйте і вам сподобається. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати пісний брауні

Інгредієнти на 6 порцій:

  • борошно пшеничне — 1 ст.;
  • манна крупа — 1 ст.;
  • цукор — 1 ст.;
  • какао — 2 ст. л.;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • оцет 9% — 1 ч. л.;
  • тепла вода — 1 ст.;
  • олія соняшникова — 1/3 ст.

Спосіб приготування:

  1. У мисці перемішуємо сухі інгредієнти. В отриману масу додаємо олію, воду та погашену оцтом соду. За бажанням та смаком додаємо в тісто вишню. Залишаємо все на 10 хвилин.
  2. Тим часом застилаємо форму пергаментним папером або змащуємо рослинною олією. Виливаємо тісто і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Даємо пирогу трохи охолонути та прикрашаємо горіхами. Подавати можна пиріг зі згущеним молоком.