Дитина сама приготує, сама і з’їсть: найпростіший рецепт печива з шоколадом

Читать на русском
Автор
Просто готується, швидко з’їдається
Просто готується, швидко з’їдається. Фото shuba.life

З цим рецептом дітки стануть справжніми кулінарами

Що може бути краще за магазинне печиво? Тільки приготовлена своїми руками домашня ароматна випічка.

Якщо ви вважаєте, що готується воно довго та складно, рецепт Shuba переконає вас у зворотному. Це печиво настільки просте та легке у приготуванні, що з ним упорається навіть дитина. Тепер ніхто у вашій родині не проситиме покупних солодощів — їх готуватимуть із задоволенням удома.

Як приготувати печиво з шоколадом

Інгредієнти на 24 порції:

  • масло вершкове 73% — 100 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • апельсин, цедра — 1 шт.;
  • шоколад молочний — 50 г;
  • борошно пшеничне — 275 г.

Спосіб приготування:

  1. Відправляємо м’яке вершкове масло в миску та збиваємо міксером або дерев’яною ложкою. Додаємо цукор, збиваємо повторно до стану крему. Вбиваємо яйце та перемішуємо до однорідного стану.
  2. В отриману масу додаємо терту апельсинову цедру, нарізаний молочний шоколад і борошно.
  3. Приготовлене тісто збираємо в кульку. Ділимо його на четвертинки. Кожну розгортаємо в ковбаску довжиною близько 10 см і шириною 4 см. Нарізаємо кожну ковбаску на 6 рівних частин, щоб вийшло 24 круглих печива.
  4. Викладаємо заготовки на змащену вершковим маслом форму для випікання і трохи притискаємо руками. Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин або золотисто-коричневого кольору по краях.

Охолоджене печиво подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!