Такі сирники вийдуть у кожного: як їх приготувати золотистими зверху та м'якими всередині
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Корисний сніданок для всіх
Багато хто любить кисломолочний сир за його універсальність. Його можна їсти просто так, пекти запіканки чи робити солоні намазки.
Однією з найпопулярніших страв із сиру є сирники. У когось вони виходять ідеально завжди в той час, як інші намагаються знайти секрет їх приготування. За рецептом з Instagram-сторінки "kathycoooks" сирники вийдуть навіть у новачків, запевняє авторка.
Як приготувати сирники
Інгредієнти:
- сир 0-5% – 360 г;
- яйця – 1 шт.;
- цукор – 3 ст. л.;
- борошно – 2 ст. л.;
- манка – 2 ст. л.;
- ваніль – за смаком;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
- Додати сир, перемішати.
- Додати борошно та манку, замісити тісто.
- Сформувати сирники, обсмажити їх з обох боків.
- Викласти сирники у форму для запікання.
- Запікати у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.
- Готові сирники подавати з джемом та сметаною.
А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.