Такі сирники вийдуть у кожного: як їх приготувати золотистими зверху та м'якими всередині

Читать на русском
Автор
Смачні, пухкі, найпростіші сирнички
Смачні, пухкі, найпростіші сирнички. Фото 1000.menu

Корисний сніданок для всіх

Багато хто любить кисломолочний сир за його універсальність. Його можна їсти просто так, пекти запіканки чи робити солоні намазки.

Однією з найпопулярніших страв із сиру є сирники. У когось вони виходять ідеально завжди в той час, як інші намагаються знайти секрет їх приготування. За рецептом з Instagram-сторінки "kathycoooks" сирники вийдуть навіть у новачків, запевняє авторка.

Як приготувати сирники

Інгредієнти:

  • сир 0-5% – 360 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • манка – 2 ст. л.;
  • ваніль – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
  2. Додати сир, перемішати.
  3. Додати борошно та манку, замісити тісто.
  4. Сформувати сирники, обсмажити їх з обох боків.
  5. Викласти сирники у форму для запікання.
  6. Запікати у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.
  7. Готові сирники подавати з джемом та сметаною.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.