Така картопля зведе з розуму своїм ароматом: як приготувати зі спеціями та часником

Читать на русском
Автор
Смачна, апетитна картопелька
Смачна, апетитна картопелька. Фото 1000.menu

Страва готується швидко та просто

Картоплю недарма в народі називають другим хлібом, адже з неї можна приготувати стільки страв! Із неї варять пюре, запікають, тушкують або смажать з цибулею та часником.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати картоплю в мундирі з ароматними спеціями та часником. Це чудовий варіант ситної вечері, інформують на Instagram-сторінці "olha.holovina".

Як приготувати картоплю в мундирі зі спеціями

Інгредієнти:

  • картопля;
  • сіль;
  • паприка;
  • олія;
  • часник;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю помити, викласти у каструлю.
  2. Щедро засипати сіллю, переміщати.
  3. Залити окропом із чайника, довести до кипіння.
  4. Через 5 хвилин після початку кипіння вимкнути плиту.
  5. Після цього воду злити та викласти картоплю у розігріту з олією сковороду.
  6. Приправити копченою паприкою та смажити до золотистої скоринки на середньому вогні, періодично помішуйте.
  7. В кінці додати вичавлений через прес часник, перемішати, вимкнути вогонь.

Раніше ми публікували рецепт смачної картопляної запіканки. Це бюджетна страва, що вражає своїм смаком.