Така картопля зведе з розуму своїм ароматом: як приготувати зі спеціями та часником
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва готується швидко та просто
Картоплю недарма в народі називають другим хлібом, адже з неї можна приготувати стільки страв! Із неї варять пюре, запікають, тушкують або смажать з цибулею та часником.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати картоплю в мундирі з ароматними спеціями та часником. Це чудовий варіант ситної вечері, інформують на Instagram-сторінці "olha.holovina".
Як приготувати картоплю в мундирі зі спеціями
Інгредієнти:
- картопля;
- сіль;
- паприка;
- олія;
- часник;
Спосіб приготування:
- Картоплю помити, викласти у каструлю.
- Щедро засипати сіллю, переміщати.
- Залити окропом із чайника, довести до кипіння.
- Через 5 хвилин після початку кипіння вимкнути плиту.
- Після цього воду злити та викласти картоплю у розігріту з олією сковороду.
- Приправити копченою паприкою та смажити до золотистої скоринки на середньому вогні, періодично помішуйте.
- В кінці додати вичавлений через прес часник, перемішати, вимкнути вогонь.
Раніше ми публікували рецепт смачної картопляної запіканки. Це бюджетна страва, що вражає своїм смаком.