Гора печива з півсклянки томатного соку: відмінно і до сніданку, і для перекусу (відео)

Читать на русском
Автор
650
Просто, швидко та бюджетно
Просто, швидко та бюджетно. Фото shuba.life

Печиво з солодким смаком та легкими томатними нотками

Під час Великого посту не можна їсти продукти тваринного походження. Однак це не привід відмовлятися від печива, тим більше із секретним інгредієнтом.

Печиво за рецептом Shuba здивує вас непередбачуваним смаком та насиченим кольором, і все завдяки томатному соку. Саме завдяки цьому продукту випічка вийде пікантною. Воно швидке у приготуванні, смачне, бюджетне та пісне, тому такий десерт точно буде на вашому столі.

Як приготувати печиво на томатному соку

Інгредієнти на 6 порцій:

  • сік томатний — 100 мл;
  • олія соняшникова рафінована — 100 мл;
  • цукор — 100 г;
  • сода харчова — 5 г;
  • борошно — 300 г.

Спосіб приготування:

  1. У миску наливаємо томатний сік, олію без запаху. До них додаємо сіль, цукор і все ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу поступово просіюємо борошно. Вимішуємо тісто спочатку ложкою, потім руками до однорідного стану. В результаті має вийти пластичне тісто.
  3. На усипаній борошном поверхні розгортаємо тісто завтовшки 8 мм і вирізаємо формою печиво.
  4. Застилаємо деко пергаментом, викладаємо печиво і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Подаємо готове печиво з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного.