Отримаєте неймовірний урожай: підживіть розсаду простим розчином

Читать на русском
Автор
765
Міцна розсада дасть добрі плоди
Міцна розсада дасть добрі плоди. Фото freepik.com

Молодим рослинам не завадять додаткові поживні речовини

Тепла весняна погода стимулює проводити більше часу на свіжому повітрі. А дачники, що занудьгували за зиму, нарешті можуть зайнятися справою й активно готуються до засаджування городу.

У квітні у багатьох городників вже зросла розсада огірків. А щоб вона добре прижилася у відкритому ґрунті та згодом можна було зібрати хороший урожай, розсаду варто підгодувати. Для цього краще використати натуральні засоби.

Чим підгодувати розсаду огірків

Молоді рослини потребують фосфору, калію та азоту. Ці речовини стимулюють зростання розсади й роблять її стійкою до шкідників та хвороб.

Для приготування добрива використовуйте 11 г дріжджів, що швидко розчиняються, і 1 л води. З’єднайте обидва інгредієнти, потім додайте чайну ложку цукру і все перемішайте.

Отриману суміш поставте в тепле місце на 60 хвилин, щоб почалося легке бродіння. Потім розбавте засіб. Налийте в нього 10 л води.

Рекомендується на кожен саджанець огірка виділяти близько 300-500 мл добрива.

Завдяки цій суміші рослини будуть менш схильні до будь-яких захворювань. Їхнє зростання прискориться, а врожай буде рясним.

Раніше "Телеграф" розповідав, яких помилок припускаються дачники при вирощуванні розсади. Багатьох із них легко уникнути.