З таким салатом ви полюбите печінку: як приготувати з огірками

Читать на русском
Автор
Ситний та ніжний салат
Ситний та ніжний салат. Фото 1000.menu

Можна готувати до свята чи на кожен день

Печінку люблять далеко не всі, через її специфічні смак та аромат. Однак, якщо знати деякі хитрощі приготування цього субпродукту, то можна отримати смачну та ефектну страву, як от паштет під ягідним желе.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з курячою печінкою та солоними огірками. Ви на це не витратите багато часу, але смак страви вас порадує, інформують на Instagram-сторінці "fasting_marafon".

Як приготувати салат з курячою печінкою та солоними огірками

Інгредієнти:

  • печінка куряча варена (або філе) – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • яйця курячі варені – 3-4 шт.;
  • огірок маринований – 200 г;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • олія для смаження – 10 г;

Спосіб приготування:

  1. Печінку відварити або обсмажити.
  2. Цибулю дрібно нарізати.
  3. Моркву натерти на великій тертці.
  4. Цибулю обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
  5. Додати моркву, обсмажити.
  6. Печінку обсмажити, в якщо вона варена — нарізати соломкою.
  7. Огірок нарізати кубиками.
  8. Яйця нарізати кубиками.
  9. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
  10. Заправити сметаною, перемішати.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.