Ніхто не згадає, що страва має бути м'ясною: смачні пісні голубці по-буковинськи

Читать на русском
Автор
Голубці виходять надзвичайно смачними
Голубці виходять надзвичайно смачними. Фото prostoway

Ідеальна ситна страва у піст

Ми розповідали, як приготувати дуже смачний пісний суп з квасолею. Тепер розповідаємо, як можна навіть без м’яса дуже смачно приготувати голубці.

Навіть пісні голубці можуть бути дуже смачними й ситними. Дуже корисним та швидким рецептом голубців поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • листки капусти готові
  • рис — 280г
  • олія — 150-180 мл.
  • цибуля — 2 шт.
  • морква — 2 шт.
  • томатна паста — 1 ст.л.
  • зелень до смаку
  • солодкий перець -1 шт.
  • лавровий листок — 2 шт.
  • сіль, перець, улюблені спеції

Спосіб приготування:

  1. Рис промиваємо і заливаємо гарячою водою. Щоб повністю його покрити, накриваємо кришкою. Залишаємо у такому вигляді на деякий час запарюватись.
  2. На олії обсмажуємо дрібно порізану цибулю до прозорості. Після цього додаємо моркву натерту на терці.
  3. Солимо, обсмажуємо все разом до золотистості моркви. В кінці додаємо томатну пасту і кілька хвилин перемішуємо. Після цього знімаємо з вогню.
  4. До запареного рису додаємо подрібнену зелень та перець, порізаний дрібними квадратиками.Додаємо також готову засмажку, улюблені спеції та ретельно перемішуємо.
  5. На капустяне листя викладаємо начинку. Формуємо невеликі голубці.
  6. Кілька листочків кладемо на дно каструлі. Викладаємо голубці. Заливаємо водою та ставимо на вогонь.
  7. Після закипання зменшуємо вогонь. Тушкуємо 30-40 хвилин.

Готові голубці при подачі посипаємо улюбленою зеленню. Вони виходять надзвичайно смачними та ситними. Також ми ділились рецептом дуже смачного салату "Буковина".