Ніхто не згадає, що страва має бути м'ясною: смачні пісні голубці по-буковинськи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальна ситна страва у піст
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний пісний суп з квасолею. Тепер розповідаємо, як можна навіть без м’яса дуже смачно приготувати голубці.
Навіть пісні голубці можуть бути дуже смачними й ситними. Дуже корисним та швидким рецептом голубців поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- листки капусти готові
- рис — 280г
- олія — 150-180 мл.
- цибуля — 2 шт.
- морква — 2 шт.
- томатна паста — 1 ст.л.
- зелень до смаку
- солодкий перець -1 шт.
- лавровий листок — 2 шт.
- сіль, перець, улюблені спеції
Спосіб приготування:
- Рис промиваємо і заливаємо гарячою водою. Щоб повністю його покрити, накриваємо кришкою. Залишаємо у такому вигляді на деякий час запарюватись.
- На олії обсмажуємо дрібно порізану цибулю до прозорості. Після цього додаємо моркву натерту на терці.
- Солимо, обсмажуємо все разом до золотистості моркви. В кінці додаємо томатну пасту і кілька хвилин перемішуємо. Після цього знімаємо з вогню.
- До запареного рису додаємо подрібнену зелень та перець, порізаний дрібними квадратиками.Додаємо також готову засмажку, улюблені спеції та ретельно перемішуємо.
- На капустяне листя викладаємо начинку. Формуємо невеликі голубці.
- Кілька листочків кладемо на дно каструлі. Викладаємо голубці. Заливаємо водою та ставимо на вогонь.
- Після закипання зменшуємо вогонь. Тушкуємо 30-40 хвилин.
Готові голубці при подачі посипаємо улюбленою зеленню. Вони виходять надзвичайно смачними та ситними. Також ми ділились рецептом дуже смачного салату "Буковина".