Вам знадобиться блендер та кілька інгредієнтів: рецепт крем-супу з цвітної капусти

Читать на русском
Автор
Цей суп дуже легкий та надзвичайно ніжний  (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей суп дуже легкий та надзвичайно ніжний (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Цей крем-суп готується швидко, а з'їдається ще швидше.

Крем-суп з цвітної капусти – це не просто суп, це справжня кулінарна хмаринка ніжності та аромату. Його легка вершкова текстура, приємний овочевий смак та елегантна подача роблять крем-суп з цвітної капусти ідеальною стравою для будь-якого випадку. Сьогодні ми поділимося з вами секретами приготування ідеального крем-супу, який стане вашим улюбленим рецептом. Також, пропонуємо вам рецепт крем-супу зі шпинату.

Інгредієнти:

  • 1 качан цвітної капусти
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 л овочевого бульйону
  • 200 мл вершків (10%)
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • Сіль та перець за смаком
  • Кріп або петрушка для подачі

Приготування:

  1. Цвітну капусту розберіть на суцвіття.
  2. Цибулю наріжте кубиками.
  3. Часник подрібніть.
  4. У каструлі розтопіть вершкове масло.
  5. Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
  6. Додайте часник і обсмажте протягом 30 секунд.
  7. Додайте цвітну капусту та овочевий бульйон.
  8. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть протягом 20 хвилин.
  9. Зніміть з вогню та дайте супу трохи охолонути.
  10. Збийте суп блендером до однорідної маси.
  11. Додайте вершки, сіль та перець за смаком.
  12. Доведіть до кипіння, але не кип'ятіть.
  13. Подавайте крем-суп з цвітної капусти гарячим, прикрасивши зеленню.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку:
  • Додайте до супу тертий сир або подрібнені горіхи.
  • Замініть овочевий бульйон на курячий або м'ясний.
  • Додайте до супу трохи тертого мускатного горіха.
  • Пам'ятайте:
  • Не переваріть цвітну капусту, інакше суп буде гірчити.
  • Слідкуйте за консистенцією супу: він може бути більш густим або рідким, на ваш смак.
  • Крем-суп з цвітної капусти – це чудове джерело вітамінів та корисних мікроелементів.

А якщо ви любите гриби, рекомендуємо їх замаринувати за рецептом "Телеграфа". Також, пропонуємо рецепт крабового рулета.