Не святкуйте Великдень без "Тіффані": розкішний салат, який гості з’їдять першим

Читать на русском
Автор
11551
Закуска не тільки красива, а й надзвичайно смачна
Закуска не тільки красива, а й надзвичайно смачна. Фото yasensvit.ua

Цей салат має дуже ефектний вигляд

Ми розповідали, як на свято приготувати дуже смачні українські котлетки Сальники. Тепер же ділимось рецептом набагато легкої, але не менш смачної холодної закуски. Салат "Тіффані" — дуже красивий та вишуканий.

Він простий та швидкий у приготуванні, а ще смачний та ситний. Чудова закуска до будь-якого випадку. Рецептом поділились на порталі "Сім’я і дім".

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 3 варені яйця
  • 100 г твердого сиру
  • жменя мигдалю
  • гілочка винограду
  • 100 г майонезу
  • листя салату
  • 0,5 ч. ложки карі
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Яйця заздалегідь відварюємо. Охолоджуємо їх у холодній воді, щоб краще відставала шкаралупа.
  2. Філе нарізаємо на кілька частин, натираємо карі, солимо. Обсмажуємо на олії з обох боків по 7 хвилин.
  3. На сухій сковороді обсмажуємо мигдаль. Потім товчемо його у ступці або перемелюємо у блендері.
  4. Філе нарізаємо кубиками, яйця та сир натираємо на тертці. Виноградинки розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки.
  5. На тарілку викладаємо листя салату, зверху філе, робимо сітку з майонезу, посипаємо горіхами. Викладаємо сир, змішаний з майонезом, потім яйця, також змішані з майонезом.
  6. Поверхню салату вкриваємо половинками винограду. Залишаємо страву на 20 хвилин у холодильнику.

Салат виходить надзвичайно красивий і смачний. Також ми розповідали, як приготувати чудову закуску "Буковина".