Як у найкращих ресторанах Італії: рецепт пасти Карбонара
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готувати цю пасту дуже легко та швидко, а результат виходить не гірше, ніж в ресторані.
Паста карбонара – це не просто страва, це справжня кулінарна легенда, що родом з італійського Риму. Її насичений вершковий смак, аромат бекону та ніжна текстура пасти роблять карбонару однією з найулюбленіших страв у світі. Також, пропонуємо рецепт швидкої вечері з курячого філе.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами приготування справжньої пасти карбонара, яка стане вашою коронною стравою. Про це пише Клопотенко.
Інгредієнти:
- 300 г спагетті
- 150 г бекону
- 100 г пармезану
- 3 яйця
- 200 мл вершків (20%)
- 2 зубчики часнику
- 1/2 ч. л. чорного перцю
- Сіль за смаком
Приготування:
- Спагетті відваріть у підсоленій воді до стану аль денте.
- Бекон наріжте кубиками.
- Часник подрібніть.
- На сковороді обсмажте бекон до золотистого кольору.
- Додайте часник і обсмажте протягом 30 секунд.
- Збийте яйця з вершками, чорним перцем та тертим пармезаном.
- Зніміть сковороду з вогню, додайте яєчно-вершкову суміш і ретельно перемішайте.
- Додайте спагетті до сковороди, перемішайте, щоб паста повністю покрилася соусом.
- Подавайте пасту карбонара гарячою, прикрасивши тертим пармезаном.
Порада:
- Для більш насиченого смаку:
- Використовуйте якісний бекон з м'ясними прожилками.
- Додайте до соусу трохи тертого мускатного горіха.
- Замініть спагетті на інший вид пасти, наприклад, феттучине.
Подаємо пасту з улюбленим салатом та насолоджуємося. Раніше ми публікували рецепт ідеальної закуски на всі випадки життя.