Вийде в сто разів смачніше за форшмак: такою намазкою захочеться ласувати на сніданок, обід і вечерю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Підійде навіть до святкового столу
Якщо ви любите справжній форшмак з оселедця, напевно вам сподобається й оселедцеве масло. Воно таке ж смачне, але з більш щільною, однорідною консистенцією.
Така страва за рецептом Shuba — універсальна: ним можна і яйця нафарширувати, і намазати бутерброди, і прикрасити крекери. Оселедець можна заморозити й дістати у разі несподіваних гостей — вам завжди буде, чим їх пригостити. Це просте та швидке розв'язання багатьох проблем. До того ж смак страви можна змінювати: додати оливки чи подрібнений кріп, варене яйце чи сік лимона.
Як приготувати оселедцеве масло
Інгредієнти на 4 порції:
- масло вершкове 73% — 200 г;
- оселедець, філе — 2 шт.;
- яблуко — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- хліб — 40 г;
- молоко 2,5% — 40 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо рибу. Чистимо її від нутрощів, відрізаємо голову, хвіст, знімаємо шкіру і видаляємо кісточки.
- Чистимо і нарізаємо цибулю та яблуко.
- Хліб замочуємо у воді, потім віджимаємо від зайвої рідини.
- Усі підготовлені інгредієнти подрібнюємо у блендері до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо розм’якшене вершкове масло, перець, сіль, перемішуємо до пишної маси й відправляємо в холодильник на годину.
Через зазначений час подаємо оселедцеве масло з домашнім хлібом. Смачного.