Простіше, ніж "Шуба" та вінегрет: смачний салат з буряком та оселедцем

Читать на русском
Автор
Готується просто та швидко
Готується просто та швидко. Фото lifehacker.ru

Такий салат сподобається близьким

Мабуть, усі вже наїлися "Шуби" на новорічні свята. Втім, це вдале поєднання буряка та оселедця актуальне у будь-яку пору року.

Сьогодні ми пропонуємо рецепт салату, який швидко готується та має особливий смак, що віддалено нагадує відомі бурякові салати. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".

Як приготувати буряковий салат з оселедцем

Інгредієнти:

  • 300 г слабосоленого оселедця;
  • 1 варений буряк;
  • 0,5 червоної цибулини;
  • 0,5 б консервованого горошку;
  • кріп;
  • олія;
  • чорний перець;

Маринад для цибулі

  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 0,5 склянки води;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями, додати сіль, цукор, оцет та воду.
  2. Перемішати та залишити на 20 хвилин.
  3. Оселедець і буряк нарізати смужками.
  4. Всі інгредієнти перекласти у миску, заправити олією і додати чорний перець.

А якщо ви любите мариновану рибу, пропонуємо замаринувати її в особливому маринаді. Вона неодмінне вийде смачнішою, ніж магазинна.