Простіше, ніж "Шуба" та вінегрет: смачний салат з буряком та оселедцем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий салат сподобається близьким
Мабуть, усі вже наїлися "Шуби" на новорічні свята. Втім, це вдале поєднання буряка та оселедця актуальне у будь-яку пору року.
Сьогодні ми пропонуємо рецепт салату, який швидко готується та має особливий смак, що віддалено нагадує відомі бурякові салати. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".
Як приготувати буряковий салат з оселедцем
Інгредієнти:
- 300 г слабосоленого оселедця;
- 1 варений буряк;
- 0,5 червоної цибулини;
- 0,5 б консервованого горошку;
- кріп;
- олія;
- чорний перець;
Маринад для цибулі
- 1 ч. л. солі;
- 1 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. оцту;
- 0,5 склянки води;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями, додати сіль, цукор, оцет та воду.
- Перемішати та залишити на 20 хвилин.
- Оселедець і буряк нарізати смужками.
- Всі інгредієнти перекласти у миску, заправити олією і додати чорний перець.
А якщо ви любите мариновану рибу, пропонуємо замаринувати її в особливому маринаді. Вона неодмінне вийде смачнішою, ніж магазинна.