Смачніший, ніж торт: як приготувати пишний манник до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Проста та смачна випічка
Якщо у холодильнику є яйця, трохи кефіру, манка на поличці та ще кілька популярних продуктів, можна легко приготувати легко та повітряну випічку. Йдеться про манник, який виходить розсипчастим та ароматним.
Його так само як і мафіни з чорницею, можна дати дитині на перекус у школу або ж з'їсти за чашечкою чаю. А рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "smak.ua".
Як приготувати манник
Інгредієнти:
- манка – 1 ст.;
- кефір – 1 ст.;
- цукор – 1 ст.;
- борошно – 1 ст.;
- олія – 100 г;
- яйця – 2 шт.;
- сода – 0,5 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Манку залити кефіром і залишити на 30 хв, щоб вона набрякла.
- Додати яйця, розм'якшене вершкове масло та цукор, перемішати.
- Додати соду та борошно, перемішати.
- Готове тісто вилити у форму, змащену вершковим маслом (можна використовувати форму для приготування кексу) і запікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хв.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо приготувати смачну "Шарлотку" за 15 хвилин. Випічка виходить ароматною, вологою та пишною.