Цей рецепт — просто знахідка: знаменитий молочний пиріг
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ця випічка завжди виходить
Якщо бажання виготовляти складні торти, на кшталт "Медовика", нема, але хочеться порадувати близьких смачненьким, виручають прості рецепти. Там можна приготувати десерт а-ля "Наполеон" у склянці або ж звернути увагу на молочний пиріг.
Він дуже простий у приготуванні, при цьому виходить пухким та ароматним. Рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати молочний пиріг
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 1 дрібка солі;
- 250 г цукру;
- 350 г борошна;
- 2 столові ложки розпушувача;
- 240 мл молока;
- 70 г вершкового масла;
- 1 столова ложка ванільного цукру;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром та сіллю.
- До борошна додати розпушувач і за два рази додати його до яєчної суміші, перемішати.
- Налити молоко в каструлю, додати масло та ванільний цукор. Нагрівати, поки масло не розтане.
- До яєчної суміші додати молоко, швиденько перемішати.
- Вилити тісто у застелену пергаментом форму.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.