Цей рецепт — просто знахідка: знаменитий молочний пиріг

Читать на русском
Автор
Пиріг простий у приготуванні
Пиріг простий у приготуванні. Фото food.obozrevatel.com

Ця випічка завжди виходить

Якщо бажання виготовляти складні торти, на кшталт "Медовика", нема, але хочеться порадувати близьких смачненьким, виручають прості рецепти. Там можна приготувати десерт а-ля "Наполеон" у склянці або ж звернути увагу на молочний пиріг.

Він дуже простий у приготуванні, при цьому виходить пухким та ароматним. Рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати молочний пиріг

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 1 дрібка солі;
  • 250 г цукру;
  • 350 г борошна;
  • 2 столові ложки розпушувача;
  • 240 мл молока;
  • 70 г вершкового масла;
  • 1 столова ложка ванільного цукру;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та сіллю.
  2. До борошна додати розпушувач і за два рази додати його до яєчної суміші, перемішати.
  3. Налити молоко в каструлю, додати масло та ванільний цукор. Нагрівати, поки масло не розтане.
  4. До яєчної суміші додати молоко, швиденько перемішати.
  5. Вилити тісто у застелену пергаментом форму.
  6. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.