Не встигатимете подавати — все з’їдять до крихти: ці незвичайні млинці замінять вам усі обіди та вечері (відео)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2006
Млинці тепер готуватимете тільки так
Чи є вдома трохи пекінської капусти, і ви не знаєте, що з неї приготувати? Ловіть неймовірний рецепт.
Разом зі Shuba ми за кілька хвилин з пекінської капусти приготуємо ситну, поживну та оригінальну страву — неймовірні млинці. Прекрасна страва виходить настільки смачною, що точно замінить вам усі обіди та вечері. Все, що вам потрібно для цієї страви – це велика сковорода, великий гострий ніж та глибока посудина.
Як приготувати млинці з пекінської капусти
Інгредієнти:
Для млинців:
- капуста пекінська – 1 кг;
- олія – 2 ст. л.
Для кляру:
- куряче яйце – 1 шт.;
- вода – 250 мл;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- борошно — 60 г.
Для соусу:
- соус соєвий – 2 ст. л.;
- оцет рисовий – 1 ст. л.;
- перець червоний мелений – 1/2 ч. л.;
- кунжут чорний – 1 ч. л.;
- зелена цибуля – 10 г.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, зрізаємо листя і сушимо їх рушником. Кожен лист надрізаємо в самому твердому місці.
- Для приготування кляру змішуємо воду із сіллю, борошном та яйцем, збиваємо до однорідного стану.
- Для приготування соусу змішуємо соєвий соус, рисовий оцет, червоний перець, насіння кунжуту та подрібнену зелену цибулю.
- Капустяне листя занурюємо в кляр і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо їх на маленькому вогні з боків до м’якості.
Готові млинці викладаємо на тарілку. Подаємо разом із соусом та улюбленим салатом.