Не встигатимете подавати — все з’їдять до крихти: ці незвичайні млинці замінять вам усі обіди та вечері (відео)

Читать на русском
Автор
2006
Дуже смачно та корисно Новина оновлена 06 квітня 2024, 00:37
Дуже смачно та корисно. Фото shuba.life

Млинці тепер готуватимете тільки так

Чи є вдома трохи пекінської капусти, і ви не знаєте, що з неї приготувати? Ловіть неймовірний рецепт.

Разом зі Shuba ми за кілька хвилин з пекінської капусти приготуємо ситну, поживну та оригінальну страву — неймовірні млинці. Прекрасна страва виходить настільки смачною, що точно замінить вам усі обіди та вечері. Все, що вам потрібно для цієї страви – це велика сковорода, великий гострий ніж та глибока посудина.

Як приготувати млинці з пекінської капусти

Інгредієнти:

Для млинців:

  • капуста пекінська – 1 кг;
  • олія – 2 ст. л.

Для кляру:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • вода – 250 мл;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • борошно — 60 г.

Для соусу:

  • соус соєвий – 2 ст. л.;
  • оцет рисовий – 1 ст. л.;
  • перець червоний мелений – 1/2 ч. л.;
  • кунжут чорний – 1 ч. л.;
  • зелена цибуля – 10 г.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, зрізаємо листя і сушимо їх рушником. Кожен лист надрізаємо в самому твердому місці.
  2. Для приготування кляру змішуємо воду із сіллю, борошном та яйцем, збиваємо до однорідного стану.
  3. Для приготування соусу змішуємо соєвий соус, рисовий оцет, червоний перець, насіння кунжуту та подрібнену зелену цибулю.
  4. Капустяне листя занурюємо в кляр і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо їх на маленькому вогні з боків до м’якості.

Готові млинці викладаємо на тарілку. Подаємо разом із соусом та улюбленим салатом.