Після цього салату гості оближуть тарілку: бюджетна закуска з банки шпротів

Читать на русском
Автор
Ситний і смачний салат Новина оновлена 04 квітня 2024, 13:20
Ситний і смачний салат. Фото tandicook

Для страви знадобляться зовсім прості продукти

Ми ділились рецептом дуже смачної страви з оселедцем — хрустких картопляних млинців з форшмаком. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний салат, який точно сподобається, якщо ви любите смак консервованої риби.

Готується дуже просто, а виходить смачним. Секрет у тому, як вдало поєднуються між собою інгредієнти. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт;
  • Шпроти – 1 банка;
  • Зелений горошок – 1 банка;
  • Огірок свіжий – 1 шт;
  • Яйця – 3 шт;
  • Сіль, перець, майонез до смаку;
  • Зелень за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо картоплю в мундирі до готовності та охолоджуємо. Відварюємо яйця накруто й охолоджуємо.
  2. Очищаємо картоплю і нарізаємо її дрібним кубиком. Відділяємо шпроти від олії і нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Відкриваємо баночку зеленого горошку і зливаємо рідину. Нарізаємо яйця дрібним кубиком. Огірок нарізаємо кубиком.
  4. Дрібно ріжемо зелень (кріп, петрушку, зелену цибулю). З'єднуємо всі інгредієнти в салатнику.
  5. Додаємо сіль, перець і майонез. Ретельно перемішуємо салат.

Подаємо салат до столу і насолоджуємося його ситним, ніжним і цікавим смаком. Також ми ділились рецептом дуже смачного українського салату "Буковина".