Після цього салату гості оближуть тарілку: бюджетна закуска з банки шпротів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Для страви знадобляться зовсім прості продукти
Ми ділились рецептом дуже смачної страви з оселедцем — хрустких картопляних млинців з форшмаком. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний салат, який точно сподобається, якщо ви любите смак консервованої риби.
Готується дуже просто, а виходить смачним. Секрет у тому, як вдало поєднуються між собою інгредієнти. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- Картопля – 2 шт;
- Шпроти – 1 банка;
- Зелений горошок – 1 банка;
- Огірок свіжий – 1 шт;
- Яйця – 3 шт;
- Сіль, перець, майонез до смаку;
- Зелень за бажанням.
Спосіб приготування:
- Відварюємо картоплю в мундирі до готовності та охолоджуємо. Відварюємо яйця накруто й охолоджуємо.
- Очищаємо картоплю і нарізаємо її дрібним кубиком. Відділяємо шпроти від олії і нарізаємо невеликими шматочками.
- Відкриваємо баночку зеленого горошку і зливаємо рідину. Нарізаємо яйця дрібним кубиком. Огірок нарізаємо кубиком.
- Дрібно ріжемо зелень (кріп, петрушку, зелену цибулю). З'єднуємо всі інгредієнти в салатнику.
- Додаємо сіль, перець і майонез. Ретельно перемішуємо салат.
Подаємо салат до столу і насолоджуємося його ситним, ніжним і цікавим смаком. Також ми ділились рецептом дуже смачного українського салату "Буковина".