Ніколи раніше намазка не була такою смачною: просто у її складі один незвичайний продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1164
Декілька простих кроків — і намазка на столі
Різноманітні намазки — це завжди чудова ідея для ситного перекушування або коли не хочеться готувати. Кулінари вигадали безліч рецептів, але сьогодні ми поділимося неймовірним варіантом.
Вся річ у тому, що сьогодні разом зі Shuba ми приготуємо намазку із сиром та грибами. Ця універсальна намазка підійде для будь-якого випадку та людей з різними уподобаннями в їжі. Її можна намащувати на гарячий тост, хрусткий багет або запашний домашній житній хліб.
Як приготувати намазку з сиром та грибами
Інгредієнти на 4 порції:
- сир кисломолочний – 500 г;
- масло вершкове 73% — 100 г;
- курячі яйця – 1 шт.;
- печериці – 150 г;
- зелень – на свій смак;
- сіль – 10 г;
- перець чорний мелений – 5 г;
- сода харчова – 10 г;
- приправа "Італійські трави" – 5 г;
- олія соняшникова – 20 мл.
Спосіб приготування:
- Миємо та нарізаємо невеликими шматочками гриби. Відправляємо їх на розігріту сковороду з рослинною олією та обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, поки не випарується волога, солимо і перчимо.
- У чашу блендера відправляємо кисломолочний сир, розм’якшене масло, яйце, сіль, соду. Усі збиваємо до однорідного стану.
- Приготовлену масу викладаємо в миску, ставимо на водяну баню і готуємо протягом 15 хвилин помішуючи.
- В отриману масу додаємо гриби, подрібнену зелень, спеції, сіль. Все перемішуємо в однорідний стан, відправляємо у контейнер та охолоджуємо до кімнатної температури.
Зберігати таку намазку можна у холодильнику. Найкраще її їсти з домашнім хлібом.