Ніколи раніше намазка не була такою смачною: просто у її складі один незвичайний продукт

Читать на русском
Автор
1164
Відмінне доповнення до апетитного хліба
Відмінне доповнення до апетитного хліба. Фото shuba.life

Декілька простих кроків — і намазка на столі

Різноманітні намазки — це завжди чудова ідея для ситного перекушування або коли не хочеться готувати. Кулінари вигадали безліч рецептів, але сьогодні ми поділимося неймовірним варіантом.

Вся річ у тому, що сьогодні разом зі Shuba ми приготуємо намазку із сиром та грибами. Ця універсальна намазка підійде для будь-якого випадку та людей з різними уподобаннями в їжі. Її можна намащувати на гарячий тост, хрусткий багет або запашний домашній житній хліб.

Як приготувати намазку з сиром та грибами

Інгредієнти на 4 порції:

  • сир кисломолочний – 500 г;
  • масло вершкове 73% — 100 г;
  • курячі яйця – 1 шт.;
  • печериці – 150 г;
  • зелень – на свій смак;
  • сіль – 10 г;
  • перець чорний мелений – 5 г;
  • сода харчова – 10 г;
  • приправа "Італійські трави" – 5 г;
  • олія соняшникова – 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. Миємо та нарізаємо невеликими шматочками гриби. Відправляємо їх на розігріту сковороду з рослинною олією та обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, поки не випарується волога, солимо і перчимо.
  2. У чашу блендера відправляємо кисломолочний сир, розм’якшене масло, яйце, сіль, соду. Усі збиваємо до однорідного стану.
  3. Приготовлену масу викладаємо в миску, ставимо на водяну баню і готуємо протягом 15 хвилин помішуючи.
  4. В отриману масу додаємо гриби, подрібнену зелень, спеції, сіль. Все перемішуємо в однорідний стан, відправляємо у контейнер та охолоджуємо до кімнатної температури.

Зберігати таку намазку можна у холодильнику. Найкраще її їсти з домашнім хлібом.