Просто готується, швидко з’їдається: намазка за цим рецептом завжди буде у вашому холодильнику

Читать на русском
Автор
Така намазка готується кілька хвилин, з’їдається за хвилину
Така намазка готується кілька хвилин, з’їдається за хвилину. Фото babusyni-retsepty

Ситна страва із простих продуктів

Складно уявити святковий стіл або ситний перекус без різноманітних намазок. Ми готуємо їх із м’яса чи печінки, овочів чи плавленого сиру.

Але сьогодні разом із "Бабусиними рецептами" ми поділимося неймовірним рецептом намазки з копченого сиру. Саме він додасть звичній страві неймовірного присмаку та пікантності. Така страва – чудовий варіант і для швидкого перекушування, і для святкового столу. Спробуйте і переконайтеся самі.

Як приготувати намазку з копченого сиру

Інгредієнти:

  • сир ковбасний копчений – 150 г;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • часник – 4 зубчики;
  • перець чорний мелений – 1/2 ч. л.;
  • майонез – 1 ст. л.;
  • сметана – 1 ст. л.;
  • сіль – щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. Відправляємо їх у миску.
  2. На такій же тертці натираємо копчений сир, додаємо в миску до яєць.
  3. Моркву чистимо, натираємо на маленькій тертці, змішуємо з яйцями та сиром.
  4. Часник чистимо, пропускаємо через прес і додаємо до інших інгредієнтів.
  5. Все солимо, перчимо, заправляємо сметаною та майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.

Подаємо намазку з копченого сиру із домашнім хлібом. Попередньо його підсушити на сковороді.