Усі змішали – і на стіл: цю закуску ви приготуєте за пару хвилин

Читать на русском
Автор
Закуска виходить незрівнянною
Закуска виходить незрівнянною. Фото glavred.info

Бюджетніше і простіше рецепта не знайти

Найрізноманітніші закуски ми готуємо дуже часто. Складно уявити без цієї страви сімейну вечерю, дружні посиденьки чи святковий стіл. Звичайно, рецептів цієї страви придумано вже дуже багато, але найпопулярнішими є намазки.

Сьогодні разом із "Главредом" ми поділимося ще одним рецептом, без якого ви вже не зможете уявити ні обід, ні вечерю, ні свято. Бутерброди з такою закускою миттєво розлітатимуться зі столу, тому відразу рекомендуємо готувати втричі більше. Річ у тому, що поєднання тунця з іншими інгредієнтами не залишать байдужих ваших гостей.

Як приготувати закуску з консервованим тунцем

Інгредієнти:

  • консервований тунець — 1 банка;
  • червона салатна цибуля — 1 шт.;
  • огірок маринований — 2 шт.;
  • кріп;
  • грецький йогурт — 1 ст. л.;
  • гірчиця у зернах.

Спосіб приготування:

  1. Тунець у власному соку викладаємо в салатник і трохи розминаємо вилкою.
  2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Невеликими шматочками подрібнюємо огірки. Кріп миємо, сушимо і також подрібнюємо.
  3. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Туди ж додаємо гірчицю в зернах, сіль до свого смаку та грецький йогурт. Все ретельно перемішуємо.

Готову закуску подаємо з домашнім хлібом та насолоджуємось. Смачного.