Закуска по-єврейськи – це ситно та бюджетно: ви приготуєте її з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
14686
Відмінно і до свята, і для швидкого перекусу
Відмінно і до свята, і для швидкого перекусу. Фото shuba.life

Виходить швидко, смачно та дуже бюджетно

Ми вже знаємо, що єврейська кухня – не тільки неймовірно смачна, але ще й дуже бюджетна та проста у приготуванні. Чого вартий незвичайний плов та пікантна курочка по-єврейськи!

Сьогодні ми з Gurman пропонуємо ще один популярний рецепт єврейської кухні – закуску із сиру з часником. Готувати її просто і швидко, результат здивує приємним смаком та ніжною текстурою. Подавати її можна як із хлібом, так і з тарталетками або грінками, а урізноманітнити класичний рецепт можна подрібненою свіжою зеленню. Така бюджетна, але смачна закуска виділятиметься навіть на святковому столі. Спробуйте і переконайтеся самі.

Як приготувати закуску по-єврейськи з сиру з часником

Інгредієнти:

  • 2 плавлені сирки;
  • 2 великі курячі яйця;
  • 2 зубчики часнику (за бажанням можна більше);
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця відварюємо круто в підсоленій воді протягом 7 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи і натираємо на дрібній тертці.
  2. Плавлені сирки відправляємо на 15 хвилин у морозильну камеру, після чого натираємо на тертці.
  3. Чистимо і пропускаємо через прес часник.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.

Подаємо закуску по-єврейськи з домашнім хлібом. Виходить фантастична страва!