Закуска по-єврейськи – це ситно та бюджетно: ви приготуєте її з трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 14683
Виходить швидко, смачно та дуже бюджетно
Ми вже знаємо, що єврейська кухня – не тільки неймовірно смачна, але ще й дуже бюджетна та проста у приготуванні. Чого вартий незвичайний плов та пікантна курочка по-єврейськи!
Сьогодні ми з Gurman пропонуємо ще один популярний рецепт єврейської кухні – закуску із сиру з часником. Готувати її просто і швидко, результат здивує приємним смаком та ніжною текстурою. Подавати її можна як із хлібом, так і з тарталетками або грінками, а урізноманітнити класичний рецепт можна подрібненою свіжою зеленню. Така бюджетна, але смачна закуска виділятиметься навіть на святковому столі. Спробуйте і переконайтеся самі.
Як приготувати закуску по-єврейськи з сиру з часником
Інгредієнти:
- 2 плавлені сирки;
- 2 великі курячі яйця;
- 2 зубчики часнику (за бажанням можна більше);
- майонез.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо круто в підсоленій воді протягом 7 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи і натираємо на дрібній тертці.
- Плавлені сирки відправляємо на 15 хвилин у морозильну камеру, після чого натираємо на тертці.
- Чистимо і пропускаємо через прес часник.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
Подаємо закуску по-єврейськи з домашнім хлібом. Виходить фантастична страва!