Простий тортик, який буде з вами на кожне свято: вдалий рецепт ніжного сметанника
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 735
Ну дуже простий і вдалий десерт
Ми ділились рецептом розкішного "рідкого" медовика. Однак, якщо вам потрібен десерт швидше, а ні сил, ні настрою стояти біля плити немає, зверніть увагу на наступний рецепт.
Цей торт надзвичайно просто готується, а виходить дуже вдалим — ніжним, смачним, в міру вологим. Спробуйте приготувати хоча б раз — і він буде з вами на кожне свято. Як його приготувати, розповіли на порталі smachno.ua.
Інгредієнти:
1,5 склянки пшеничного борошна
- 600 г сметани
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла
- ванільний цукор до смаку
- 2 склянки цукру
- 1/2 г гашеної соди
Спосіб приготування:
- Розтоплюємо вершкове масло. Збиваємо масло з яйцями й однією склянкою цукру.
- Додаємо 200 г сметани, соду, ванільний цукор і борошно. Замішуємо тісто. За бажанням на цьому етапі можна розділити тісто на дві частини, в одну з яких додай какао, щоб отримати двоколірні коржі.
- Виливаємо тісто в змащену маслом форму. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180°C.
- Збиваємо 400 г сметани з однією склянкою цукру до повного розчинення цукру. Крум готовий.
- Готовий корж розрізаємо на пласти. Добре обмазуємо пласти кремом. Викладаємо пласти один на одного.
- Залишаємо торт для просочення на 3-5 годин. За бажанням прикрашаємо фруктами, шоколадом або горіхами.
Тортик виходить простий, але дуже смачний. Також ми розповідали, як приготувати розкішний торт "Червоний оксамит".