Євреї знаються на смачній і бюджетній їжі: дивовижний салат всього з чотирьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
1578
Салат стане окрасою будь-якого столу
Салат стане окрасою будь-якого столу. Фото napensii.ua

Рецепт виручить у разі несподіваних гостей чи голоду

Скільки б не було різних рецептів салатів, вони завжди здатні порадувати наші смакові рецептори своїм смаком, а око – гарним зовнішнім виглядом. Тим більше готується ця страва швидко та просто.

Але найсмачніше салати виходять у євреїв. Готують вони бюджетні страви швидко та з доступних інгредієнтів, які завжди є у холодильнику чи найближчому магазині. Попри простоту, все виходить неймовірно пікантно, і салат за рецептом "На пенсії" — хороше цьому підтвердження.

Як приготувати єврейський салат

Інгредієнти:

  • плавлений сир — 200 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • часник — 2 — 3 зубчики;
  • майонез — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці. Відправляємо до салатника.
  2. Плавлений сир натираємо на тій же тертці, відправляємо в салатник до подрібнених яєць.
  3. Часник чистимо, пропускаємо через часникодавку та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
  4. За бажанням солимо, перчимо. Заправляємо майонезом на свій смак і ретельно все перемішуємо. За бажанням салат прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Подавати його можна окремо, з домашнім хлібом, грінками або у кошиках. Вийде так само смачно.