Євреї знаються на смачній і бюджетній їжі: дивовижний салат всього з чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1578
Рецепт виручить у разі несподіваних гостей чи голоду
Скільки б не було різних рецептів салатів, вони завжди здатні порадувати наші смакові рецептори своїм смаком, а око – гарним зовнішнім виглядом. Тим більше готується ця страва швидко та просто.
Але найсмачніше салати виходять у євреїв. Готують вони бюджетні страви швидко та з доступних інгредієнтів, які завжди є у холодильнику чи найближчому магазині. Попри простоту, все виходить неймовірно пікантно, і салат за рецептом "На пенсії" — хороше цьому підтвердження.
Як приготувати єврейський салат
Інгредієнти:
- плавлений сир — 200 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- часник — 2 — 3 зубчики;
- майонез — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці. Відправляємо до салатника.
- Плавлений сир натираємо на тій же тертці, відправляємо в салатник до подрібнених яєць.
- Часник чистимо, пропускаємо через часникодавку та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
- За бажанням солимо, перчимо. Заправляємо майонезом на свій смак і ретельно все перемішуємо. За бажанням салат прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Подавати його можна окремо, з домашнім хлібом, грінками або у кошиках. Вийде так само смачно.