Сирники зовсім не обов’язково смажити: у духовці вони вийдуть ще пишнішими

Читать на русском
Автор
Ніжні, ароматні, смачні сирники
Ніжні, ароматні, смачні сирники. Фото say7.info

Ідеальна страва для сімейного чаювання

Кисломолочний сир багато хто любить за його користь та універсальність. Його їдять як самостійну страву, роблять солоні намазки, печуть запіканки або смажать сирники.

Якщо часу на приготування небагато, сирники смажити зовсім не обов’язково, адже їх можна запекти в духовці. Страва вийде анітрохи не гіршою, а навіть пишнішою та ніжнішою, інформують на сайті "Say7".

Як приготувати сирники у духовці

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (будь-якої жирності);
  • 2 яйця;
  • 50 г цукру;
  • 40-50 г манки;
  • 2 ч. л. ванільного цукру;

Спосіб приготування:

  1. Сир перемішати з цукром та ванільним цукром, додати яйця, перемішати.
  2. Додати манку, перемішати.
  3. Форми трохи змастити маслом.
  4. Викласти сирну масу.
  5. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин.

А якщо ви любите сирники, рекомендуємо також приготувати їх із сулугуні за рецептом "Телеграфа". Саме сир та петрушка зроблять цю страву незабутньою.