Таких грінок готуйте вдвічі більше: діти захочуть взяти їх до школи та похвалитися перед друзями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ефектний сніданок, яким захочеться похвалитися у соцмережах
Ароматна, ситна яєчня – один із найпопулярніших сніданків. Але навіть улюблений сніданок хочеться урізноманітнити.
Якщо ви приготуєте яєчню у грині з грибами, діти точно захочуть не лише поснідати, а й узяти її з собою до школи. Для такого ефектного та ситного сніданку знадобиться трохи більше часу, але результат вас точно вразить. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати яйце в грінці з грибами на сніданок
Інгредієнти на 2 порції:
- тостовий хліб – 160 г;
- яйця курячі – 4 шт.;
- печериці – 150 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сир твердий – 100 г;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- олія соняшникова – 20 мл.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овоч до прозорості на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додаємо порізані на шматочки гриби, солимо, перчимо і смажимо до рум’яності.
- Усередині кожного шматочка хліба посередині вирізаємо отвори та викладаємо їх на змащене соняшниковою олією деко. В отвір вбиваємо по одному яйця. Солимо, викладаємо гриби з цибулею і посипаємо твердим сиром тертим таким чином, щоб він не потрапив на жовток.
- Відправляємо деко у розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин, поки не розплавиться сир.
Рекомендуємо також приготувати яєчню арабською. Такий сніданок з’їдять за секунду.