Розкачайте крабові качалкою — і отримайте фантастичний салат: його навіть готуватимуть із задоволенням
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 754
![Готується просто, виходить смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/ec/df5688f8-09d4169972019a40622cb6e3d14d4ec1.jpg?v=2734_1)
Тепер без цього салату не обійдеться навіть святковий стіл
Неймовірний салат із крабовими паличками – це завжди чудова ідея і до сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу. Зазвичай ми готуємо його з курячими яйцями, вареним сиром, консервованою кукурудзою та заправляємо майонезом.
Але сьогодні ми з "Добрими новинами" пропонуємо урізноманітнити "крабове" меню та приготувати знайомий з дитинства салат за новим рецептом – з помідорами, твердим сиром та зеленою цибулею. Салат виходить неймовірно ніжним та насиченим і приємно вразить вас та ваших близьких. Йому точно місце на святковому столі.
Як приготувати крабовий салат з помідорами та сиром
Інгредієнти:
- помідори – 4 шт.;
- крабові палички – 200 г;
- твердий сир – 150 г;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- майонез – 3-4 ст. л.;
- сіль і перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Помідори миємо, нарізаємо невеликими кубиками чи півкільцями.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та ділимо на волокна за допомогою качалки – спочатку розкочуємо їх, потім рвемо руками.
- Твердий сир натираємо на тертці. Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
- У салатнику змішуємо підготовлені помідори, крабові палички, сир та зелень. Туди ж додаємо майонез, сіль та перець на свій смак, все ретельно перемішуємо.
Готовий салат прикрашаємо зеленню. Подаємо його холодним разом з улюбленим гарніром.