Відкрийте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: ця намазка завжди буде на вашому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 530
Паштет танутиме в роті
Від раптового голоду й у разі несподіваних гостей нас рятують найрізноманітніші намазки. Доречні вони також і на сніданок – готується така страва швидко та з улюблених інгредієнтів.
Сьогодні "На пенсії" розповідає, як приготувати ніжний паштет, що тане в роті. Спробуйте раз – і просте у приготуванні, бюджетна страва завжди буде у вашому холодильнику.
Як приготувати паштет з|із|
Інгредієнти:
- філе куряче — 350 г;
- печінка куряча — 500 г;
- цибуля — 1 шт.;
- олія — 30 мл;
- вершки – 60 мл;
- олія 82% — 100 г;
- спеції – сіль, перець – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Куряче філе та печінку миємо та нарізаємо кубиками. Чистимо і подрібнюємо цибулю.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо підготовлені філе, печінку та цибулю. Все ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і гасимо до м’якості цибулі, періодично помішуючи.
- Коли цибуля стане м’якою, знімаємо кришку, додаємо вершки, знову все перемішуємо, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Солимо і перчимо.
- Викладаємо готове м’ясо, цибулю та печінку в чашу блендера, додаємо олію кімнатної температури та подрібнюємо до однорідної пастоподібної маси.
- Готовий паштет перекладаємо у ємність та відправляємо в холодильник.
Подаємо паштет разом з домашнім хлібом. Насолоджуйтесь, смачного.