Відкрийте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: ця намазка завжди буде на вашому столі

Читать на русском
Автор
530
Шикарний перекус з простих продуктів
Шикарний перекус з простих продуктів. Фото napensii.ua

Паштет танутиме в роті

Від раптового голоду й у разі несподіваних гостей нас рятують найрізноманітніші намазки. Доречні вони також і на сніданок – готується така страва швидко та з улюблених інгредієнтів.

Сьогодні "На пенсії" розповідає, як приготувати ніжний паштет, що тане в роті. Спробуйте раз – і просте у приготуванні, бюджетна страва завжди буде у вашому холодильнику.

Як приготувати паштет з|із|

Інгредієнти:

  • філе куряче — 350 г;
  • печінка куряча — 500 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • олія — 30 мл;
  • вершки – 60 мл;
  • олія 82% — 100 г;
  • спеції – сіль, перець – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Куряче філе та печінку миємо та нарізаємо кубиками. Чистимо і подрібнюємо цибулю.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо підготовлені філе, печінку та цибулю. Все ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і гасимо до м’якості цибулі, періодично помішуючи.
  3. Коли цибуля стане м’якою, знімаємо кришку, додаємо вершки, знову все перемішуємо, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Солимо і перчимо.
  4. Викладаємо готове м’ясо, цибулю та печінку в чашу блендера, додаємо олію кімнатної температури та подрібнюємо до однорідної пастоподібної маси.
  5. Готовий паштет перекладаємо у ємність та відправляємо в холодильник.

Подаємо паштет разом з домашнім хлібом. Насолоджуйтесь, смачного.