Радість дітей та ласунів: із цим печивом вип’єте весь чай вдома
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6622
Близькі забудуть про магазинні солодощі
Смачне молоко, що згущує |згущає|, можна використовувати не тільки для тортів. Воно може бути начинкою для неймовірного шоколадного печива.
Але для цього рецепту Shuba радить вибрати тільки високоякісне згущене молоко, а також використовувати масло з великим відсотком жирності. Спробуйте – і задоволення отримаєте не лише ви, а й близькі. Це чудовий варіант для сімейного чаювання.
Як приготувати шоколадне печиво зі згущеним молоком
Інгредієнти на 12 порцій:
- борошно — 130 г;
- олія вершкове 82% — 50 г;
- цукор – 150 г;
- какао — 25 г;
- чорний шоколад 70-75% — 50 г;
- яйце куряче, велике – 1 шт.;
- сода харчова — 1 ч. л.;
- згущене молоко варене – 100 г;
- лимон, сік — 1 ч. л.;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Шоколад подрібнюємо в блендері, відправляємо у велику миску і змішуємо з маслом, цукром, какао та щіпкою солі.
- В отриману масу додаємо яйце, борошно, що просіює, перемішуємо все до однорідного стану і замішуємо тісто. Додаємо до нього змішану з содою лимонним соком, знову замішуємо.
- Розкочуємо тісто на робочій поверхні та за допомогою форм або склянки вирізаємо печиво. Викладаємо його на застелене пергаментним папером деко і відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
- Дістаємо печиво, даємо трохи охолонути. Зрізаємо верх, відправляємо всередину невелику кількість вареного згущеного молока, накриваємо і повертаємо назад в духовку ще на 10 хвилин.
Подаємо печиво з улюбленим напоєм. Смачного.