Радість дітей та ласунів: із цим печивом вип’єте весь чай вдома

Читать на русском
Автор
6622
Приголомшливий смак і аромат вразить усіх наповал
Приголомшливий смак і аромат вразить усіх наповал. Фото shuba.life

Близькі забудуть про магазинні солодощі

Смачне молоко, що згущує |згущає|, можна використовувати не тільки для тортів. Воно може бути начинкою для неймовірного шоколадного печива.

Але для цього рецепту Shuba радить вибрати тільки високоякісне згущене молоко, а також використовувати масло з великим відсотком жирності. Спробуйте – і задоволення отримаєте не лише ви, а й близькі. Це чудовий варіант для сімейного чаювання.

Як приготувати шоколадне печиво зі згущеним молоком

Інгредієнти на 12 порцій:

  • борошно — 130 г;
  • олія вершкове 82% — 50 г;
  • цукор – 150 г;
  • какао — 25 г;
  • чорний шоколад 70-75% — 50 г;
  • яйце куряче, велике – 1 шт.;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • згущене молоко варене – 100 г;
  • лимон, сік — 1 ч. л.;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Шоколад подрібнюємо в блендері, відправляємо у велику миску і змішуємо з маслом, цукром, какао та щіпкою солі.
  2. В отриману масу додаємо яйце, борошно, що просіює, перемішуємо все до однорідного стану і замішуємо тісто. Додаємо до нього змішану з содою лимонним соком, знову замішуємо.
  3. Розкочуємо тісто на робочій поверхні та за допомогою форм або склянки вирізаємо печиво. Викладаємо його на застелене пергаментним папером деко і відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
  4. Дістаємо печиво, даємо трохи охолонути. Зрізаємо верх, відправляємо всередину невелику кількість вареного згущеного молока, накриваємо і повертаємо назад в духовку ще на 10 хвилин.

Подаємо печиво з улюбленим напоєм. Смачного.