Один інгредієнт — і гороховий суп у сто разів смачніше: будете їсти каструлями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24161
Нагодуйте сім’ю ситно та смачно
Ароматний гороховий суп – райська насолода для тих, хто цінує аромат бобових. І хоча його смак і так неперевершений, все ж таки таку страву можна зробити ще смачнішою.
Разом зі Shuba пропонуємо додати до супу ще один несподіваний інгредієнт – плавлений сир. Так страва стане ще більш ніжною та пікантною. Перевіримо?
Як приготувати гороховий суп з ковбасками та плавленим сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- вода – 2 л;
- горох сухий – 200 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- мисливські ковбаски – 4 прим.;
- плавлений сир – 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- лавровий лист – 1 шт.;
- олія соняшникова – 20 г;
- зелень кропу сушена – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Горох замочуємо на ніч у воді, потім доводимо до кипіння та півгодини варимо на невеликому вогні.
- Тим часом чистимо і миємо овочі. Кубиками нарізаємо картоплю, додаємо в горох. Даємо закипіти та варимо ще 15 хвилин.
- Дрібно нарізаємо цибулю, на велику тертку натираємо моркву. Смажимо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
- Додаємо до підсмажених овочів нарізані кружальцями ковбаски, обсмажуємо ще кілька хвилин і відправляємо в каструлю.
- Туди ж додаємо натертий плавлений сир, лавровий лист і варимо близько 7 хвилин, доки він не розплавиться. Посипаємо сухою зеленню, варимо хвилину і вимикаємо.
Даємо супу настоятися протягом 10 хвилин та розливаємо в тарілки. Подаємо з сухариками з домашнього хліба.