Один інгредієнт — і гороховий суп у сто разів смачніше: будете їсти каструлями

Читать на русском
Автор
24161
Рецепт запитає навіть бабуся
Рецепт запитає навіть бабуся. Фото shuba.life

Нагодуйте сім’ю ситно та смачно

Ароматний гороховий суп – райська насолода для тих, хто цінує аромат бобових. І хоча його смак і так неперевершений, все ж таки таку страву можна зробити ще смачнішою.

Разом зі Shuba пропонуємо додати до супу ще один несподіваний інгредієнт – плавлений сир. Так страва стане ще більш ніжною та пікантною. Перевіримо?

Як приготувати гороховий суп з ковбасками та плавленим сиром

Інгредієнти на 4 порції:

  • вода – 2 л;
  • горох сухий – 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • картопля – 2 шт.;
  • мисливські ковбаски – 4 прим.;
  • плавлений сир – 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • олія соняшникова – 20 г;
  • зелень кропу сушена – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Горох замочуємо на ніч у воді, потім доводимо до кипіння та півгодини варимо на невеликому вогні.
  2. Тим часом чистимо і миємо овочі. Кубиками нарізаємо картоплю, додаємо в горох. Даємо закипіти та варимо ще 15 хвилин.
  3. Дрібно нарізаємо цибулю, на велику тертку натираємо моркву. Смажимо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
  4. Додаємо до підсмажених овочів нарізані кружальцями ковбаски, обсмажуємо ще кілька хвилин і відправляємо в каструлю.
  5. Туди ж додаємо натертий плавлений сир, лавровий лист і варимо близько 7 хвилин, доки він не розплавиться. Посипаємо сухою зеленню, варимо хвилину і вимикаємо.

Даємо супу настоятися протягом 10 хвилин та розливаємо в тарілки. Подаємо з сухариками з домашнього хліба.