Якщо потрібно дотягнути до зарплати, курячі стегенця — чудовий вихід: бюджетний рецепт

Читать на русском
Автор
Так смачно, що захочеться ще
Так смачно, що захочеться ще. Фото shuba.life

Не встанете з-за столу, доки в тарілці залишиться хоч щось.

Ніжні курячі стегенця — це ідеальний варіант для сімейної вечері. Вони недорогі, смачні та швидко готуються.

Сьогодні пропонуємо побалувати себе запеченими курячими стегенцями. Для приготування вам знадобиться тільки м’ясо, часник, олія, сіль та спеції. Недорогі інгредієнти, трохи часу – це все, що вам знадобиться. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати запечені курячі стегенця

Інгредієнти на 6 порцій:

  • курячі стегенця — 6 шт.;
  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • олія соняшникова – 70 мл;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • прованські трави – 1 год.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо стегна та за допомогою паперових серветок видаляємо зайву вологу.
  2. В окремому посуді змішуємо соняшникову олію, прованські трави, пропущений через прес часник і сіль. Отриманою сумішшю натираємо стегенця з усіх боків, перекладаємо в миску і залишаємо на годину при кімнатній температурі.
  3. Через зазначений час відправляємо стегенця у велику форму для запікання та поливаємо залишками маринаду.
  4. Форму відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин. У процесі запікання 1-2 рази виймаємо м’ясо з духовки та поливаємо жиром із дна форми.

Спробуйте до вечері пікантні реберця. Таку страву близькі не лише із задоволенням приготують, а й із задоволенням з’їдять.