День ангела Дарини 19 березня: барвисті листівки та картинки з привітаннями

Читать на русском
Автор
5724
Привітайте близьких Дарин з іменинами
Привітайте близьких Дарин з іменинами. Фото Колаж "Телеграфу"

Нагадайте знайомим Дашам, що у них сьогодні іменини

Цього дня, 19 березня, свій День ангела відзначають жінки, яких звати Даша, Дар'я, Дарина. Щоб привітати знайомих та близьких Даш з іменинами та підняти настрій, надішліть їм милу картинку чи листівку у соцмережах чи месенджерах.

Варто зазначити, що у православному календарі 19 березня значиться як день пам’яті мучеників Хрісанфа та Дарії. Вони жили в третьому столітті в Римі і стали прикладом мужності та віри. Хрісанф походив із язичницької сім’ї, але після прочитання книг Нового Завіту прийняв християнство і став проповідником Євангелія. Він зустрів свою дружину Дарію, яка також стала християнкою. Хрісанф і Дарія жили окремо від світу, прагнучи жити цнотливим життям.

Саме свята Дарія, яку вшановують цього дня, є покровителькою жінок, які носять це ім’я. У День ангела привітайте рідних та близьких зі свят та підніміть настрій своєю увагою та турботою.

"Телеграф" підготував весняну добірку картинок та листівок, щоб ви могли привітати своїх мама, сестер, родичок, колег та подруг з їхніми іменинами та подарувати гарний настрій на весь день.

День ангела Дарини, листівки, картинки, привітання
День ангела Дарини, листівки, картинки, привітання, побажання
День ангела Дарини, листівки, картинки
День ангела Дарини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Дарини, листівки, картинки, вірші
День ангела Дарини, листівки, привітання
День ангела Дарини, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у березні 2024 року. Дізнайтеся, коли та скільки днів відпочиватимуть українці, календар.