Захочете готувати щодня: найсоковитіша куряча грудка під смачним соусом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується страва дуже просто
Коли хочеться приготувати близьким щось смачне та нескладне, можна запекти курячі крильця в соєво-медовому соусі. Чудовим варіантом також буде запекти курячу грудку під сирною скоринкою.
Таке м’ясо можна подати до гарніру чи нарізати скибочками на бутерброди. А рецептом з нами поділилися на порталі"Say7".
Як приготувати курячу грудку під сметанно-чесночним соусом
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки;
- 300 г сметани;
- 3–4 зубчики часнику;
- 150 г сиру;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Сметану посолити, поперчити, додати часник видавлений через прес, перемішати.
- Курячі грудки викласти у форму для запікання, змастити сметаною із часником.
- Сир натерти на дрібній тертці, посипати грудки.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане в роті.