Захочете готувати щодня: найсоковитіша куряча грудка під смачним соусом

Читать на русском
Автор
Грудка виходить ароматна, ніжна, соковита, з апетитною скоринкою
Грудка виходить ароматна, ніжна, соковита, з апетитною скоринкою. Фото say7.info

Готується страва дуже просто

Коли хочеться приготувати близьким щось смачне та нескладне, можна запекти курячі крильця в соєво-медовому соусі. Чудовим варіантом також буде запекти курячу грудку під сирною скоринкою.

Таке м’ясо можна подати до гарніру чи нарізати скибочками на бутерброди. А рецептом з нами поділилися на порталі"Say7".

Як приготувати курячу грудку під сметанно-чесночним соусом

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки;
  • 300 г сметани;
  • 3–4 зубчики часнику;
  • 150 г сиру;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Сметану посолити, поперчити, додати часник видавлений через прес, перемішати.
  2. Курячі грудки викласти у форму для запікання, змастити сметаною із часником.
  3. Сир натерти на дрібній тертці, посипати грудки.
  4. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане в роті.