Простіше, ніж збігати до найближчого магазину: готуємо чудове печиво всього з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
10016
Його не тільки захочеться їсти, а й готувати
Його не тільки захочеться їсти, а й готувати. Фото lifestyle.today.ua

Печиво вийде смачним навіть у кулінара-початківця.

Ароматне домашнє печиво – завжди чудова ідея для затишного сімейного чаювання. Тим більше якщо для його приготування не потрібна велика кількість продуктів.

Сьогодні Today пропонує рецепт фантастичного бісквітного печива, для якого вам знадобиться лише три простих інгредієнти. Спробуйте приготувати цю смакоту — і ви не тільки поласуєте приголомшливим десертом, а й чудово проведете час у колі рідних.

Як приготувати бісквітне печиво

Інгредієнти:

  • курячі яйця – 2 шт.;
  • борошно — 180 г;
  • цукор — 160 г;
  • дрібка солі;
  • ванілін або ванільний цукор – за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. У невелику миску вбиваємо курячі яйця, додаємо до них яйця та сіль. За допомогою міксера на великій швидкості збиваємо інгредієнти до пишної піни — це піде близько 10 хвилин.
  2. Просіюємо борошно і порціями додаємо в приготовлену яєчну суміш. Перемішуємо тісто силіконовою лопаткою знизу догори.
  3. Деко застилаємо пергаментним папером і ложкою викладаємо готове тісто якнайдалі один від одного — воно збільшуватиметься під час запікання.
  4. Відправляємо все в розігріту до 190 градусів духовку на 10-12 хвилин.

Готове печиво остуджуємо і подаємо його з улюбленим чаєм, гарячим какао або міцною кавою. Смачного.