На випадок несподіваних гостей та раптового голоду: ця намазка завжди буде у вашому холодильнику

Читать на русском
Автор
2791
Шпроти – це не тільки звичайні бутерброди
Шпроти – це не тільки звичайні бутерброди. Фото shuba.life

Ви ніколи не будете голодним

У разі несподіваного голоду чи несподіваних гостей нас виручають найрізноманітніші намазки. Ми готуємо їх з м’яса та печінки, овочів та плавлених сирків.

Сьогодні разом зі Smachnonews поділимося рецептом незвичайної намазки зі шпротів. Вона дуже універсальна, адже підійде і на перекушування, і до сніданку і навіть до святкового столу. У рецепті вказаний часник, проте ви можете додавати його до свого смаку та бажанням – у будь-якому випадку намазка вийде дивовижною.

Як приготувати намазку зі шпротів

Інгредієнти на 2 порції:

  • 1 банка шпрот;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 маринований огірок;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 шматочки хліба.

Спосіб приготування:

  1. Відкриваємо банку зі шпротами, обережно зливаємо олію та відправляємо у чашу блендера.
  2. Яйце варимо круто, даємо охолонути, чистимо, натираємо на великій тертці та також відправляємо в чашу блендера.
  3. Маринований огірок нарізаємо шматочками, також відправляємо в чашу блендера разом з очищеними зубчиками часнику. Збиваємо все до однорідної консистенції.
  4. Скибочки хліба за бажанням підсмажуємо на сковороді або тостері, намазуємо паштетом, за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Рекомендуємо також спробувати незвичайну бурякову намазку. Вона швидко готується, але також швидко з’їдається.