На випадок несподіваних гостей та раптового голоду: ця намазка завжди буде у вашому холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2800
![Шпроти – це не тільки звичайні бутерброди](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/5d/3c481eea-93fb0dbbf482641f44fc7829c9baf5d2.jpg?v=3050_1)
Ви ніколи не будете голодним
У разі несподіваного голоду чи несподіваних гостей нас виручають найрізноманітніші намазки. Ми готуємо їх з м’яса та печінки, овочів та плавлених сирків.
Сьогодні разом зі Smachnonews поділимося рецептом незвичайної намазки зі шпротів. Вона дуже універсальна, адже підійде і на перекушування, і до сніданку і навіть до святкового столу. У рецепті вказаний часник, проте ви можете додавати його до свого смаку та бажанням – у будь-якому випадку намазка вийде дивовижною.
Як приготувати намазку зі шпротів
Інгредієнти на 2 порції:
- 1 банка шпрот;
- 1 куряче яйце;
- 1 маринований огірок;
- 2 зубчики часнику;
- 2 шматочки хліба.
Спосіб приготування:
- Відкриваємо банку зі шпротами, обережно зливаємо олію та відправляємо у чашу блендера.
- Яйце варимо круто, даємо охолонути, чистимо, натираємо на великій тертці та також відправляємо в чашу блендера.
- Маринований огірок нарізаємо шматочками, також відправляємо в чашу блендера разом з очищеними зубчиками часнику. Збиваємо все до однорідної консистенції.
- Скибочки хліба за бажанням підсмажуємо на сковороді або тостері, намазуємо паштетом, за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо також спробувати незвичайну бурякову намазку. Вона швидко готується, але також швидко з’їдається.