Стане одним із найулюбленіших: найніжніший сирний суп із куркою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі будуть просити добавку
Червоний борщ, курячий бульйон, зелений борщ або гречаний суп можна назвати класичними першими стравами. Однак навіть вони часом набридають і хочеться урізноманітнити меню.
У такому разі чудовим варіантом стане сирний суп із куркою. Його ніжний насичений смак нікого не залишить байдужим, інформують на Facebook-сторінці "Смачні кулінарні рецепти".
Як приготувати сирний суп з куркою
Інгредієнти:
- філе курячої грудки — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- картопля — 5 шт.;
- сир плавлений — 100 г;
- вода — 2 л;
- олія оливкова — 3 ст. л;
- лавровий лист — 1 шт.;
- сіль, перець — за смаком;
- зелень — за смаком
Спосіб приготування:
- Нарізати моркву невеликими кубиками.
- Картоплю нарізати невеликими кубиками.
- Філе курячої грудки нарізати шматочками середнього розміру.
- Обсмажити нарізане філе на оливковій олії протягом 7 хвилин.
- У каструлю налити воду, помістити в неї нарізану моркву з картоплею та варити 20 хвилин.
- Потім додати обсмажене філе до них, варити 10 хвилин.
- Додати лавровий лист, сіль та перець.
- Коли суп буде готовий, опустити в каструлю плавлені сирки.
- Як слід розмішати, щоб сирки всі розійшлися в супі та не утворили грудочок.
- Коли суп буде готовий, додати дрібно нарізану зелень, проварити 5 хвилин і вимкнути вогонь.
А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати наваристий суп із сочевиці по-турецьки за рецептом "Телеграфа". Суп виходить наваристим, досить густим і ситним.