6 корисних функцій у смартфоні, про які ви маєте знати

Читать на русском
Автор
1921
Цікаві функції смартфона
Цікаві функції смартфона. Фото Canva

Ці лайфхаки знадобляться у найнеочікуваніших ситуаціях

Навіть маючи найновішу модель смартфона, ви можете не знати, скільки корисних можливостей у ньому існує. Наприклад, є хитрощі, як правильно заряджати телефон, аби не витрачати багато часу. Але є ще багато корисних лайфхаків.

Ukr.media пише, що можна покращити звук, коли записуєте певний ролик. Для цього просто треба закрити мікрофон. Таким чином, ви позбудетеся фонового шуму й запишеться лише той звук, який потрібен. Особливо буде корисно на певному заході, наприклад, концерті.

Якщо вам потрібно, аби телефон було гучніше чути, є простий секрет. Покладіть його в миску чи склянку. Гучність покращиться завдяки тому, що звук буде відбиватися від стінок.

Ліхтарик на смартфоні може мати недостатнє потужне світло. Щоб його посилити, радять спробувати покласти на гаджет пляшку з водою. Водночас телефон має лежати екраном униз. У такому випадку спалах проходитиме через прозору місткість і таким чином, світла стане більше.

Телефон швидко розрядився, а він потрібен? Не біда. Активуйте режим польоту в налаштуваннях. Так, смартфон заряджатиметься значно швидше, бо ви не будете перебувати в мережі та не користуватиметесь різними програмами.

Багато людей досі не знають про корисні можливості свого гаджета. Наприклад, йдеться про функцію компасу, пульту для телевізора, а ще застосунку, в якому телефон може слугувати як сантиметр. Він допоможе вам зробити потрібні виміри у квартирі чи будинку, зокрема, під час ремонту чи встановлення меблів.

У житті трапляється всяке, тому краще вам знати про таку можливість на гаджеті. Ви можете активувати функцію "Екстрена допомога" в налаштуваннях телефону. Зазвичай її можна знайти у розділі "Паролі та безпека". Таким чином, ви отримаєте змогу відправляти сигнали SOS. Щоб дати сигнал про допомогу і поширити свою локацію екстреним контактам, необхідно 5 разів натиснути на кнопку живлення.

Нещодавно "Телеграф" про вбудовані функції смартфона, які забирають багато заряду. Необхідно вимкнути Bluetooth у налаштуваннях. І тоді ви помітите, наскільки повільніше розряджається телефон.