Потужний розрядник: яка функція в телефоні швидко "садить" заряд батареї

Читать на русском
Автор
1318
Заощадити батарею смартфона просто
Заощадити батарею смартфона просто. Фото Freepik

Так гаджет залишатиметься зарядженим довше

Причини розряду мобільних телефонів можуть бути різноманітними, включаючи втрату заряду від використання популярних програм. Деякі вбудовані функції пристрою можуть спричинити швидкий розряд батареї.

Для продовження часу роботи заряду смартфона потрібно вимкнути Bluetooth. Як пише macworld, іноді Bluetooth на вашому пристрої може бути включений, але не використовуватися.

Перевірте на панелі керування, чи активовано Bluetooth: якщо так, значок буде підсвічений або виділений певним кольором. Рекомендовано перейти до розділу "Параметри" > "Bluetooth" і переключити "Bluetooth" на "Вимк".

Bluetooth вважається фактором, що впливає на зниження заряду батареї. Якщо ви не користуєтеся ним для підключення до динаміків, навушників або інших аксесуарів, рекомендується його вимкнути.

Раніше "Телеграф" писав, що у разі потреби зберегти відсотки заряду рекомендується відключати ще одну функцію на смартфоні — Wi-Fi. Також ми розповідали, чому смартфон повільно заряджається. Існує чотири причини цієї проблеми.