Прибрати бур’яни за 15 хвилин: "магічне" рішення за допомогою дешевого інгредієнта

Читать на русском
Автор
2641
Бур’яни і мох між плитками спотворюють вашу ділянку
Бур’яни і мох між плитками спотворюють вашу ділянку. Фото Freepik

Дотримуйтесь цього простого методу

З появою весняного сонця починають прокидатися різноманітні рослини, зокрема бур’яни. Розумний лайфхак обіцяє видалити бур’яни та мох на домашній ділянці всього за 15 хвилин.

Сміттєві рослини і мох пропадуть із двору за 15 хвилин, немов їх ніколи й не було, якщо скористатися одним ефективним "магічним" розчином на основі, навіть найдешевшого, відбілювача. Про це пише mirror.

Як за 15 хвилин знищити бур’яни та мох у дворі

Візьміть 4 літри води і додайте 5 столових ложок відбілювача, добре розмішайте розчин і налийте його в пляшку з розпилювачем. Поступово обробіть всі засмічені мохом і бур’янами ділянки, дайте засобу діяти 10-15 хвилин, а потім ретельно промийте. Не залишайте розчин на поверхні довше за вказаний час, щоб уникнути появи плям, які можуть пошкодити зовнішній вигляд бруківки або каміння.

Через 15 хвилин використайте теплу воду для промивання відбілювача. Зачекайте деякий час, поки рослини не пожовтіють, потім видаліть їх із вашої ділянки. Бажано використовувати жорстку щітку з металевою щетиною для більш ефективного очищення моху та бур’янів із кам’яних плит або бруківки.

Раніше ми писали, чим побілити дерева навесні. Їх можна зберегти білими та доглянутими до наступного року.