Як швидко прибрати шерсть кота з меблів: проста хитрість

Читать на русском
Автор
756
Шерсть домашніх тварин може потрапити куди завгодно
Шерсть домашніх тварин може потрапити куди завгодно. Фото Pixabay

Цей простий трюк полегшить роботу кожного власника домашньої тварини

Люди, які щасливі володіти домашніми вихованцями, розуміють, що, крім радості, вони приносять також і плями та надто багато шерсті. Котяча шерсть може покривати меблі та підлогу, і щоразу прибирати шерсть – справжнє випробування. Однак є простий лайфхак, який може полегшити проблему.

Шерсть домашніх вихованців може проникнути в найнесподіваніші місця, навіть у приміщення, де ваш вихованець ніколи не буває. Замість того, щоб витрачати час на посилені спроби зібрати її за допомогою валика, можливо, на вашій кухні є більш ефективний інструмент, пише irishexaminer.

Чим очистити шерсть кота у домі

Просто надягніть гумові рукавички, такі, які використовуються при митті посуду або прибиранні оселі, і протріть забруднену поверхню. Всі ці неприємні волоски прилипнуть до рукавичок, і ви зможете легко змити їх водою в раковині. Цей прийом особливо ефективний для диванних покривал, постільної білизни та килимів — тих поверхонь, на які шерсть домашніх тварин зазвичай і прилипає.

Раніше ми писали, як зберігати шубу з натурального хутра до наступної зими. Важливо піклуватися про неї правильно, щоб продовжити термін служби.