Діти від них у захваті: такі курячі ковбаски замінять шкідливу ковбасу

Читать на русском
Автор
З простих продуктів, оригінальна та дуже смачна
З простих продуктів, оригінальна та дуже смачна. Фото filizhankakavu.com

В якості такої ковбаси можна бути впевненим на 100%

Багато батьків мріють, аби їхні діти споживали лише корисну їжу. Однак, у реальному житті мало хто харчується винятково здоровими продуктами.

Нерідко на столі можуть бути сосиски чи ковбаса, які, втім, можна замінити корисною альтернативою. Так, із курячого філе можна приготувати смачні сосиски, а рецептом ковбаси з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати курячі ковбаски

Інгредієнти:

  • курячі стегна – 800 г
  • куряче філе – 1 шт. (250 г)
  • зерниста гірчиця – 1 ст. л.
  • часник – 3 – 5 зуб.
  • крохмаль – 1 ст. л. з гіркою
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе і половину курячих стегон нарізати на шматочки і пропустити через м’ясорубку разом з часником.
  2. Половину курячих стегон нарізати на невеликі кубики, щоб відчувалися шматочки курочки в готових ковбасках.
  3. Змішати нарізані шматочки курочки з курячим фаршем, додати сіль, спеції, зернисту гірчицю, трішки холодної води та крохмаль.
  4. Фарш повинен вийти середньої консистенції, не дуже рідкий, але і не дуже густий.
  5. Фарш розділити на чотири частини та викласти кожну частину на край рукава (або фольги).
  6. Щільно завернути в ковбаску, краї закрутити, як цукерку і зав’язати з обох сторін шматочками пакета від рукава.
  7. Викласти ковбаски в форму і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці.
  8. Через 15 хвилин ковбаски потрібно зверху проколоти зубочисткою в декількох місцях і продовжити випікати ще 20 хвилин.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт недорогої домашньої ковбаси, від якої ви не зможете відірватися. На її приготування вам не знадобиться багато часу, але вона стане улюбленою стравою.