Підключіть пилосос до смартфону: як покращити роботу динаміків

Читать на русском
Автор
У динаміку збирається багато пилу
У динаміку збирається багато пилу. Фото Pexels

Простий трюк допоможе очистити динамік і зробити звук краще

Телефон дуже важливо утримувати у чистоті. У процесі використання він часто стикається зі шкірою обличчя, знаходиться поруч із вухами, ротом та очима. І окрім правильного очищення екрана варто особливу увагу приділяти динаміку телефону.

За своєю конструкцією ця деталь не може знаходитися на одному рівні з екраном пристрою, тому звук з динаміків виходить через невелику щілину у верхній частині мобільного телефону. Проблема в тому, що там накопичується багато пилу й це може впливати на звук.

Якщо ви помітили, що останнім часом вам важко почути співрозмовника через телефон, можливо це пов’язано з тим, що динамік забитий пилом. Очистити його допоможе нехитрий трюк, продемонстрований на YouTube-каналі Smart Fox.

Як почистити динамік телефону

Для очищення знадобляться: пластикова пляшка, трубочка для напоїв, клей та звичайний пилосмок.

1. Відріжте верхню частину пляшки ножицями або ножем.

2. У кришці пляшки зробіть отвір розміром з діаметр соломинки.

3. Вставте соломинку в отвір та закріпіть на кришці за допомогою клею. Слідкуйте за тим, щоб між соломинкою та кришкою не проходило повітря.

4. Отриману конструкцію надягніть на шланг пилососа та витягніть пил з динаміка.

За допомогою цього пристрою можна чистити не тільки динамік смартфона, а й порт USB-C, а також інші важкодоступні місця.

Для користувачів смартфонів набридлива реклама є неприємною проблемою. "Телеграф" розповів, як позбутися її за пару хвилин.