Сама собі перукар: як підстригти чубок своїми руками, щоб не довелося ховати під шапкою

Читать на русском
Автор
588
Підрізати чубчик можна і власноруч без відвідування салону Новина оновлена 12 березня 2024, 09:23
Підрізати чубчик можна і власноруч без відвідування салону. Фото Freepik

Як підрізати чубок вдома

Якщо вирішили відрізати собі чубок, але немає часу чи бажання йти до перукаря, зробити це можна своїми руками в домашніх умовах. "Телеграф" вже розповідав, як підрівняти кінчики волосся своїми руками, а сьогодні ділиться порадами, як підстригти чубок у домашніх умовах.

Є кілька простих правил, як потрібно підрізати волосся в області чубчика, пише bhub.com.ua. Якщо все зробити правильно, то ви будете задоволені результатом і забудете про візити до салону.

Як підрізати чубчик у домашніх умовах

Для стрижки чубчика вам знадобляться гострі ножиці. Якщо плануєте підрізати чубчик на постійній основі самостійно, то найкраще купити додому професійні перукарські ножиці. Дуже важливо правильно тримати ножиці під час стрижки чубчика — спочатку перпендикулярно, а в кінці — нахилити кінчик вниз.

При підрізанні чубчика потрібно, щоб волосся було сухе, так вам буде зручніше контролювати довжину. Адже якщо волосся вологе, то після стрижки і сушіння воно може "підстрибнути", і результат може виявитися зовсім не таким, як ви очікували.

Коли приступатимете до стрижки чубчика, дуже важливо відокремити ті пасма, які збираєтеся відрізати. Решту волосся потрібно зібрати в хвіст або заколоти чимось, щоб воно не заважало.

Коли виконали всі вищезгадані поради, можна приступати до стрижки. А як правильно це зробити, можна подивитися на прикладах блогерів із соцмереж.

Раніше "Телеграф" розповідав, названо наймоднішу зачіску 2024 року. Це ідеальна стрижка та укладка для жінок.