Каре чи каскад: яка зачіска буде наймодніша у 2024 році

Читать на русском
Автор
23952
Наймодніша зачіска 2024
Наймодніша зачіска 2024. Фото obozrevatel.com

Ця стрижка буде у тренді в наступному році

Зачіска — дуже важливий елемент зовнішності. Вона може підкреслити найгарніші риси обличчя або ж навпаки — виділити зайві форми. Раніше ми вже розповідали про новий тренд на манікюр 2024.Тепер поговоримо про наймоднішу зачіску.

Стилісти визначили, яка зачіска заполонить серця всіх модниць. Вона додасть вам впевненості у собі, та відчуття легкості. Про неї розповіли на meta.

Яка зачіска буде наймоднішою в наступному році

Ця зачіска — "котяча стрижка". Вона виглядає дуже привабливо та не вимагає особливого догляду. Для того, щоб розуміти, чи треба вам її робити, зверніть увагу на пухнастість волосся. Якщо воно неслухняне, пухнасте, варто звернутися до перукарів. Приберіть посічені кінчики та надайте додаткового об’єму. Професійна косметика та доглядові процедури вам у цьому зможуть допомогти.

Котяча стрижка
Елегантна "котяча стрижка"

Тепер можна робити саму стрижку. "Котяча стрижка" — це багатошаровий подовжений боб. Важливо, щоб кожен шар був коротший за попередній не більш ніж на 1 сантиметр. Таким чином ваша зачіска матиме стильний вигляд.

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити на Новий рік для прихильності Дракона. Ми поділилися ефектними ідеями.