Намазка, яку не купити в магазині: з цим рецептом ви назавжди забудете про голод

Читать на русском
Автор
1989
Намазка, яка завжди виходить
Намазка, яка завжди виходить. Фото shuba.life

Виручить і у разі раптового голоду, і несподіваних гостей

Найрізноманітніші паштети та намазки – чудовий спосіб вгамувати голод. Ми готуємо їх з овочів, печінки або м’яса — рецептів їх неймовірна кількість.

Сьогодні ми разом із "ТСН" приготуємо печінково-грибний паштет — у магазині такої намазки ви точно не знайдете. Він урятує від раптового голоду і прикрасить навіть святковий стіл. До того ж готувати його — простіше простого. Перевіримо?

Як приготувати печінково-грибний паштет

Інгредієнти:

  • печінка куряча — 500 г;
  • печериці — 250 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • масло вершкове — 150 г;
  • олія рослинна — 3 ст. л.;
  • мускатний горіх — щіпка;
  • перець чорний мелений — сіль.

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку ретельно миємо, очищаємо від жовчних проток. Нарізаємо її невеликими шматочками та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності.
  2. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву — натираємо на великій тертці. Обсмажуємо овочі на сковороді з рослинною олією до м’якості. Додаємо в сковороду нарізані пластинами гриби та періодично помішуючи, готуємо до випаровування вологи.
  3. Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера. Додаємо м’яке вершкове масло, мускатний горіх, перець та сіль. Все подрібнюємо до однорідного стану, остуджуємо та відправляємо у відповідний лоток. Відправляємо в холодильник на годину.

Печінково-грибний паштет подаємо з домашнім хлібом. Вийде неймовірно смачно.