Намазка, яку не купити в магазині: з цим рецептом ви назавжди забудете про голод
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1988
Виручить і у разі раптового голоду, і несподіваних гостей
Найрізноманітніші паштети та намазки – чудовий спосіб вгамувати голод. Ми готуємо їх з овочів, печінки або м’яса — рецептів їх неймовірна кількість.
Сьогодні ми разом із "ТСН" приготуємо печінково-грибний паштет — у магазині такої намазки ви точно не знайдете. Він урятує від раптового голоду і прикрасить навіть святковий стіл. До того ж готувати його — простіше простого. Перевіримо?
Як приготувати печінково-грибний паштет
Інгредієнти:
- печінка куряча — 500 г;
- печериці — 250 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- масло вершкове — 150 г;
- олія рослинна — 3 ст. л.;
- мускатний горіх — щіпка;
- перець чорний мелений — сіль.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно миємо, очищаємо від жовчних проток. Нарізаємо її невеликими шматочками та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності.
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву — натираємо на великій тертці. Обсмажуємо овочі на сковороді з рослинною олією до м’якості. Додаємо в сковороду нарізані пластинами гриби та періодично помішуючи, готуємо до випаровування вологи.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера. Додаємо м’яке вершкове масло, мускатний горіх, перець та сіль. Все подрібнюємо до однорідного стану, остуджуємо та відправляємо у відповідний лоток. Відправляємо в холодильник на годину.
Печінково-грибний паштет подаємо з домашнім хлібом. Вийде неймовірно смачно.